Dober tek

Soufflé palačinka

01:27

Naslednje predvajanje na TV

  1. Petek 28 Februar ob 00:00

    Baskovska piščančja obara (E11 - S05)

  2. Petek 28 Februar ob 11:30

    Bulgur s haloumi sirom (E12 - S05)

  3. Petek 28 Februar ob 16:30

    Bulgur s haloumi sirom (E12 - S05)

Povzetek

Ko ne veste, kaj bi jedli, pridejo enostavni in okusni recepti vedno prav. Kakšne predloge bosta v novih epizodah z nami delila Lora in Stoyan?

Izseki

Epizode

  • 1

    Solata iz špinače in pire, mesne kroglice in linški piškoti

    +

    Lora in Stoyan bosta pripravila solato iz špinače in pireja, ki je tako nasitna, da jo lahko jeste tudi kot lahko glavno jed. Potem pripravita mesne kroglice, oddajo pa končata z nečim sladkim, z linškimi piškoti.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 01:50
    Na 24Kitchen
  • 2

    Fižolova juha, sezamov kruh in šakšuka

    +

    Receptov s fižolom ni nikoli preveč. Stoyan in Lora sta se odločila, da z vami delita recept Stoyanove družine za pripravo jedi s svinjino, zelenjavo in kumino. Zraven bosta postregla sezamov kruh. Za glavno jed pa bosta pripravila šakšuko.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 02:15
    Na 24Kitchen
  • 3

    Cezarjeva solata s pečeno cvetačo, ribje rolice in rižev puding

    +

    Lora in Stoyan se bosta tokrat prepustila domišljiji in eksperimentiranju. Med drugim bosta pripravila priljubljeno cezarjevo solato s popečeno cvetačo.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 02:40
    Na 24Kitchen
  • 4

    Polnjene paprike, obara iz piščančjih krač in tatlii

    +

    Lora in Stoyan bosta predjed tokrat pripravila na podlagi klasičnega recepta za paprike, polnjene s sirom, in popečeno slanino.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 03:05
    Na 24Kitchen
  • 5

    Vegetarijanski meni

    +

    Lora in Stoyan odkrito obožujeta meso, tokrat pa sta se kljub temu odločila pripraviti vegetarijanske jedi, in sicer solato s svežo zelenjavo in jogurtovim prelivom in zrezek iz zelene za glavno jed. Za sladico pa bodo jagode v testu s snegom.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 03:30
    Na 24Kitchen
  • 6

    Počasi kuhana svinjina in domač kruh

    +

    Lora in Stoyan najprej pripravita s solato iz ocvrtih paprik, čičerike in paradižnika. Potem bosta spekla domač kruh, za glavno jed pa vas čaka nekaj res posebnega: počasi kuhana svinjina.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 03:55
    Na 24Kitchen
  • 7

    Italijanska kuhinja

    +

    Lora in Stoyan bosta ta del posvetila italijanskim jedem. Najprej bosta spekla piščančji zrezek z žajbljovim listom, sledila bo rižota z bolgarskimi popečenimi paprikami, nazadnje pa bosta pripravila sladoledno sladico z karameliziranimi arašidi in čokolado.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 04:20
    Na 24Kitchen
  • 8

    Španska omleta in soufflé

    +

    Obrok se bo začel z domačno in božansko račjo juho. Potem nas bosta Lora in Stoyan odpeljala v vročekrvno Španijo s špansko omleto, preprosto jedjo, ki se jo da prilagajati okusu.

    Naslednji na sporedu
    Sobota 29 Februar ob 07:00
    Na 24Kitchen
    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 04:45
    Na 24Kitchen
  • 9

    Balkanski meni

    +

    Lora in Stoyan bosta pripravila balkansko obaro, humus s fižolom in značilnim bolgarskim zeliščem, temu pa bodo sledili posebni čevapčiči s skrivno sestavino. Zraven bosta postregla omako iz pečene paprike. Nazadnje pa sledi še torta.

    Naslednji na sporedu
    Sobota 29 Februar ob 17:00
    Na 24Kitchen
    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 05:10
    Na 24Kitchen
  • 10

    Solata s kvinojo, svinjski vrat in sladica s kokosom

    +

    Lora in Stoyan nedvomno obvladata kuho, govorjenje o hrani in uživanje v njej. Zdi se, kot da bi se jedi kar same pripravile, medtem ko prijetno klepetata. Pripravila bosta barvito solato, svinjino z rižem in sladico v kozarcu.

    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 05:35
    Na 24Kitchen
    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 06:55
    Na 24Kitchen
  • 11

    Baskovska piščančja obara

    +

    Ta epizoda bo posvečena mediteranskim jedem, ki imajo značilen okus in vonj. Kuharja bosta pripravila bučkino juho z baziliko in focaccio z rožmarinom, olivami in oljčnim oljem.

    Naslednji na sporedu
    Petek 28 Februar ob 00:00
    Na 24Kitchen
    Naslednji na sporedu
    Nedelja 1 Marec ob 17:00
    Na 24Kitchen
  • 12

    Bulgur s haloumi sirom

    +

    Lora in Stoyan bosta tokrat pripravljala jedi, ki se zdijo praznične, in sicer božansko solato, popečeno jagnjetino s testeninami in špinačo ter mafine z makom, marelicami in čokolado.

    Naslednji na sporedu
    Petek 28 Februar ob 11:30
    Na 24Kitchen
    Naslednji na sporedu
    Petek 28 Februar ob 16:30
    Na 24Kitchen
  • 13

    Čokoladna torta Charlotte

    +

    Kaj bosta Lora in Stoyan pripravila tokrat? Solato iz korenja in avokada, testenine, pečene v pečici in čokoladno torto. Vsi bodo navdušeni nad temi jedmi.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 02:30
    Na 24Kitchen
  • 14

    Piščanec in čokoladni tartleti

    +

    Tokrat se bo jedilnik začel s hladno predjedjo iz zajčjega mesa in solate. Potem bosta Lora in Stoyan pripravila božansko jed s piščancem in posebno omako. Na koncu pa se bosta posladkala s čokoladnimi pitami.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 02:55
    Na 24Kitchen
  • 15

    Gobova juha in jagnječji fateh

    +

    Tokrat se bo jedilnik začel z okusno gobovo juha, ki ji bosta Stoyan in Lora dodala čedar. Potem nas bosta popeljala v daljne kraje z mehko jagnjetino. Sledi še sladica, ki v arabščini pomeni „sladko“. Uganete, kaj vas čaka?

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 03:25
    Na 24Kitchen
  • 16

    Solata z ribo, testenine

    +

    Lora in Stoyan bosta pripravila odlično solato iz dveh vrst ribe, fižola in češnjevega paradižnika. Oba jo obožujeta, ker je nekaj posebnega. Sledijo testenine z mesom in sladica, ki je še dolgo ne boste pozabili.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 03:50
    Na 24Kitchen
  • 17

    Francoski meni

    +

    Lora in Stoyan bosta spomnila gledalce, zakaj je francoska kuhinja tako opevana. Najprej bosta pripravila znamenito lyonsko solato, sledi glavna jed iz zajčjega mesa, smetane in masla, nazadnje pa nas čaka še sladica iz testa z nežno kremo.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 04:20
    Na 24Kitchen
  • 18

    Brezmesni meni

    +

    Tokrat jedi, ki jih bosta pripravila Lora in Stoyan, ne bodo vsebovale mesa. V juhi bodo pečene rdeče paprike in česen, sledi sicilijanska jed iz jajčevcev, paradižnikov in oliv, nazadnje pa bosta kuharja pripravila še lazanjo s špinačo in sirom.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 04:45
    Na 24Kitchen
  • 19

    Sodobna bolgarska kuhinja

    +

    Lora in Stoyan bosta pripravila značilne bolgarske jedi, a malo po svoje. Musako bosta ovila s testom, pečenim jabolkom pa bosta dodala vaniljevo omako in nekaj hrustljavega.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 05:10
    Na 24Kitchen
  • 20

    Solata iz piščančjih jetrc

    +

    Tokrat bosta Lora in Stoyan pripravila svojo priljubljeno jed, piščančja jetrca s slanino v solati. Sledi svinjina, ki bo prav tako navdušila goste. Za sladico pa bo nekaj, kar hitro pripravimo.

    Naslednji na sporedu
    Ponedeljek 2 Marec ob 05:35
    Na 24Kitchen

Recepti