ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Oddaje

Pregled oddaj 24Kitchen

Strani

 • Alexin prost dan

  Alexin prost dan

  Alex Guarnaschelli, kuharska mojstrica, zaposlena mati in strastna kuharica vas vabi na edinstveno kulinarično popotovanje.

 • Ali ste vedeli? - Kotanyi

  Ali ste vedeli? - Kotanyi

  Ali ste vedeli? 1. Mlinček se ne melje nad paro, temveč v pokrovček, saj na ta način preprečimo morebitno sprijemanje vsebine, ki ga lahko pozvroči vstop vlage 2. Kotányi mlinček omogoča dva načina mletja - grobo in fino, kar je označeno tudi na embalaži 3. Kotányi mlinčki imajo priročen pokrovček, ki lahko služi kot posodica za doziranje...

 • Annabel Langbein: Okusno in naravno

  Annabel Langbein: Okusno in naravno

  V ozadju je osupljivo severno gorovje v Novi Zelandiji, obdano z obiljem svežih pridelkov, umetniške hrane in s prvovrstnimi vini. Annabel razkriva kuhanje z naravnimi sestavinami.

 • Anthony Bourdain: Brez rezervacije

  Anthony Bourdain: Brez rezervacije

  Kuhar pustolovec, avtor uspešnic, oboževalec pijač in cigar, hedonist... Opis bi lahko nadaljevali v nedogled. Toda nekaj je gotovo: v kulinaričnem svetu si je Anthony Bourdain izboril posebno mesto in status gastronomskega Indiane Jonesa.

 • Anthony Bourdain: Potepanja

  Anthony Bourdain: Potepanja

  Bourdain se vrača z novo serijo vznemirljivih oddaj, kakršnih še nismo videli. V 24 ali 48 urah bo raziskal nepričakovane kraje. 

  Gledalci si bodo iz prve vrste ogledali Anthonyjeve dogodivščine, ko bo spoznaval krajevne znamenitosti, najbolj zanimive kraje, ljudi in hrano v ZDA, Aziji in Evropi. Na mini izletih se bo podal po neutrjenih poteh in v nekaj urah spoznal nepozabne kraje. Brez neumnosti in velikih stroškov bo Bourdain delil nasvete, ki so znani le najbolj izkušenim popotnikom.

 • Babičin srček

  Babičin srček

  Donal Skehan piše o kuhanju in je preprosto velik ljubitelj hrane. Ljubezen do hrane je nasledil od babice in svoje družine. V oddaji bo potoval po Italiji, kjer bo iskal najbolj sveže lokalne sestavine in se srečeval z nespornimi kraljicami kuhinje – babicami, ki mu bodo pokazale, zakaj je domača kuhinja tako izvrstna. 

 • Babičini skrivni recepti
 • Billova kuhinja

  Billova kuhinja

  Gostilničar in avtor svetovne uspešnice med kuharicami, Bill Granger, nam bo predal nekaj svoje strasti do kuhanja.

 • Billove počitnice

  Billove počitnice

  Kuharski šef, lastnik restavracije in avtor kuharskih knjig, Bill Granger, bo v oddaji raziskoval svojo domovino, Avstralijo.

 • Billovi okusni vikendi

  Billovi okusni vikendi

  V seriji spremljamo priljubljenega avstralskega kuharskega mojstra, ki je pripravil najbolj poseben in mikaven konec tedna za ljubitelje hrane, kar jih boste kdaj videli. Pripravljal in jedel bo slastne jedi ter si umazal roke, ko bo zase iskal fantastično svežo hrano.   Vsak konec tedna bomo spremljali Billa, ko se bo odpravil na malo...

Strani