ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Oddaje

Pregled oddaj 24Kitchen

Strani

  • Alexin prost dan

    Alexin prost dan

    Alex Guarnaschelli, kuharska mojstrica, zaposlena mati in strastna kuharica vas vabi na edinstveno kulinarično popotovanje.

  • Ali ste vedeli? - Kotanyi

    Ali ste vedeli? - Kotanyi

    Ali ste vedeli? 1. Mlinček se ne melje nad paro, temveč v pokrovček, saj na ta način preprečimo morebitno sprijemanje vsebine, ki ga lahko pozvroči vstop vlage 2. Kotányi mlinček omogoča dva načina mletja - grobo in fino, kar je označeno tudi na embalaži 3. Kotányi mlinčki imajo priročen pokrovček, ki lahko služi kot posodica za doziranje...

  • Annabel Langbein: Okusno in naravno

    Annabel Langbein: Okusno in naravno

    V ozadju je osupljivo severno gorovje v Novi Zelandiji, obdano z obiljem svežih pridelkov, umetniške hrane in s prvovrstnimi vini. Annabel razkriva kuhanje z naravnimi sestavinami.

  • Anthony Bourdain: Brez rezervacije

    Anthony Bourdain: Brez rezervacije

    Kuhar pustolovec, avtor uspešnic, oboževalec pijač in cigar, hedonist... Opis bi lahko nadaljevali v nedogled. Toda nekaj je gotovo: v kulinaričnem svetu si je Anthony Bourdain izboril posebno mesto in status gastronomskega Indiane Jonesa.

  • Anthony Bourdain: Potepanja

    Anthony Bourdain: Potepanja

    Bourdain se vrača z novo serijo vznemirljivih oddaj, kakršnih še nismo videli. V 24 ali 48 urah bo raziskal nepričakovane kraje. 

    Gledalci si bodo iz prve vrste ogledali Anthonyjeve dogodivščine, ko bo spoznaval krajevne znamenitosti, najbolj zanimive kraje, ljudi in hrano v ZDA, Aziji in Evropi. Na mini izletih se bo podal po neutrjenih poteh in v nekaj urah spoznal nepozabne kraje. Brez neumnosti in velikih stroškov bo Bourdain delil nasvete, ki so znani le najbolj izkušenim popotnikom.

  • Babičin srček

    Babičin srček

    Donal Skehan piše o kuhanju in je preprosto velik ljubitelj hrane. Ljubezen do hrane je nasledil od babice in svoje družine. V oddaji bo potoval po Italiji, kjer bo iskal najbolj sveže lokalne sestavine in se srečeval z nespornimi kraljicami kuhinje – babicami, ki mu bodo pokazale, zakaj je domača kuhinja tako izvrstna. 

  • Babičini skrivni recepti
  • Billova kuhinja

    Billova kuhinja

    Gostilničar in avtor svetovne uspešnice med kuharicami, Bill Granger, nam bo predal nekaj svoje strasti do kuhanja.

  • Billova kuhinja: Notting Hill
  • Billove počitnice

    Billove počitnice

    Kuharski šef, lastnik restavracije in avtor kuharskih knjig, Bill Granger, bo v oddaji raziskoval svojo domovino, Avstralijo.

Strani