ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Oddaje

Pregled oddaj 24Kitchen

Strani

 • Alexin prost dan

  Alexin prost dan

  Alex Guarnaschelli, kuharska mojstrica, zaposlena mati in strastna kuharica vas vabi na edinstveno kulinarično popotovanje.

 • Ali ste vedeli? - Kotanyi

  Ali ste vedeli? - Kotanyi

  Ali ste vedeli? 1. Mlinček se ne melje nad paro, temveč v pokrovček, saj na ta način preprečimo morebitno sprijemanje vsebine, ki ga lahko pozvroči vstop vlage 2. Kotányi mlinček omogoča dva načina mletja - grobo in fino, kar je označeno tudi na embalaži 3. Kotányi mlinčki imajo priročen pokrovček, ki lahko služi kot posodica za doziranje...

 • Annabel Langbein: Okusno in naravno

  Annabel Langbein: Okusno in naravno

  V ozadju je osupljivo severno gorovje v Novi Zelandiji, obdano z obiljem svežih pridelkov, umetniške hrane in s prvovrstnimi vini. Annabel razkriva kuhanje z naravnimi sestavinami.

 • Anthony Bourdain: Brez rezervacije

  Anthony Bourdain: Brez rezervacije

  Kuhar pustolovec, avtor uspešnic, oboževalec pijač in cigar, hedonist... Opis bi lahko nadaljevali v nedogled. Toda nekaj je gotovo: v kulinaričnem svetu si je Anthony Bourdain izboril posebno mesto in status gastronomskega Indiane Jonesa.

 • Anthony Bourdain: Potepanja

  Anthony Bourdain: Potepanja

  Bourdain se vrača z novo serijo vznemirljivih oddaj, kakršnih še nismo videli. V 24 ali 48 urah bo raziskal nepričakovane kraje. 

  Gledalci si bodo iz prve vrste ogledali Anthonyjeve dogodivščine, ko bo spoznaval krajevne znamenitosti, najbolj zanimive kraje, ljudi in hrano v ZDA, Aziji in Evropi. Na mini izletih se bo podal po neutrjenih poteh in v nekaj urah spoznal nepozabne kraje. Brez neumnosti in velikih stroškov bo Bourdain delil nasvete, ki so znani le najbolj izkušenim popotnikom.

 • Babičin srček

  Babičin srček

  Donal Skehan piše o kuhanju in je preprosto velik ljubitelj hrane. Ljubezen do hrane je nasledil od babice in svoje družine. V oddaji bo potoval po Italiji, kjer bo iskal najbolj sveže lokalne sestavine in se srečeval z nespornimi kraljicami kuhinje – babicami, ki mu bodo pokazale, zakaj je domača kuhinja tako izvrstna. 

 • Babičini skrivni recepti
 • Billova kuhinja

  Billova kuhinja

  Gostilničar in avtor svetovne uspešnice med kuharicami, Bill Granger, nam bo predal nekaj svoje strasti do kuhanja.

 • Billova kuhinja: Notting Hill
 • Billove počitnice

  Billove počitnice

  Kuharski šef, lastnik restavracije in avtor kuharskih knjig, Bill Granger, bo v oddaji raziskoval svojo domovino, Avstralijo.

Strani