• MineštraRecepti
    Mineštra

    Mineštra je bogata italijanska zelenjavna juha s paradižnikom in testeninami ali rižem. Tradicionalno so jo kuhali iz ostankov zelenjave, zato lahko uporabite vso sezonsko zelenjavo, ki jo imate pri r...

  • Juha iz gozdnih gob in kuskusaRecepti
    Juha iz gozdnih gob in kuskusa

    Juho pripravimo v času sezone gozdnih gob, če pa imamo zamrznjene gobe, jo lahko pripravimo kadar koli. Za še več okusa lahko dodamo posušene gobe.

  • Pikantna goveja juhaRecepti
    Pikantna goveja juha

    To je recept za enostavno, okusno in hranljivo govejo juho. Čiliji poskrbijo za ostrino, ki juho naredi še bolj poživljajočo.

  • Turška juha iz rdeče lečeRecepti
    Turška juha iz rdeče leče

    Juho iz rdeče leče pripravimo zelo hitro - v kuhalniku ali loncu, poleg tega pa je zelo okusna in hranljiva. Za turško juho iz rdeče leče je značilno, da jo pred postrežbo spasiramo.

  • Bučna juha s pečenim halumijemRecepti
    Bučna juha s pečenim halumijem

    Najprej bučo popečemo skupaj z drugo zelenjavo. Dodamo juho, sveže mleko in maslo ter vse skupaj spasiramo. Okrasimo s kockami pečenega halumija in bučnimi semeni. Prava klasika z jadranskim pridihom.

  • Piščančji stifadoRecepti
    Piščančji stifado

    Enolončnico s piščancem in drobno čebulo lahko pripravimo v loncu ali večnamenskem kuhalniku. Enolončnico ponudimo z rižem.

  • Gobova juha z rižemRecepti
    Gobova juha z rižem

    Recept za enostavno in okusno gobovo juho. Uporabite ostrigarje in sveže začimbe, da boste dobili veliko okusa in arome. Juhe ne zgostimo z jajci ali mlekom, zato je primerna tudi za vegetarijance in...

  • Goveja juhaRecepti
    Goveja juha

    To je recept za turško juho iz govejega bočnika. Meso dobro skuhamo, potem pa juho precedimo in zgostimo z maslom, moko in svežim mlekom. Okusna hranljiva juha!