Petek

24 Marec

  • 06:00

    Skrivnosti Francije z Rickom Steinom

    +

    6. epizoda, 1. sezona | 6. epizoda

    Rick Stein zaključuje svojo pot po Franciji in spozna okuse pokrajine Languedoc. Potem pripravi paradižnikov konfit in pito z jajčevcem.

    Pojdite nas oddajo
  • 07:00

    John Torode na Irskem

    +

    Od Dublina do gorovja Wicklow, 1. sezona | 1. epizoda

    John Torode bo s kulinaričnim piscem raziskoval dublinsko kulinariko, od klasičnega puba za pokopališkimi zidovi do znane restavracije z Michelinovimi zvezdicami.

  • 08:00

    Zelenjava z Jamiejem

    +

    Fižolov burger, solata in kari, 1. sezona | 3. epizoda

    Jamie nas navduši nad zelenjavo z drznim burgerjem s fižolom in omako. Poleg tega pripravi tudi solato s privlačnimi krutoni in kari z ogromno začimbami.

    Pojdite nas oddajo
  • 09:00

    Čudovita peka z Juliet Sear

    +

    4. del, 1. sezona | 4. epizoda

    V tokratni epizodi se vse vrti okrog testa. Juliet pripravi štručke za zajtrk, krofe in cimetove polžke. Mojstrski pek Richard Bertinet nas pouči, kako pripravimo brezhibno testo z drožmi, iz katerega pripravi slasten nadevan kruh.

  • 10:00

    Velika gurmanska dogodivščina Lena in Ainsleyja

    +

    Londonsko predmestje, 1. sezona | 8. epizoda

    Dvojica obišče londonsko predmestje, kjer Len prvič pokusi jedi s korejskega žara in nekaj švedskih jedi. Ainsley se odpravi v kuhinjo in pripravi okusno solato z lososom in mangom, ki so jo navdihnile dogodivščine tega dne.

  • 11:00

    Britanski biseri ob morju

    +

    Auckland, 1. sezona | 6. epizoda

    Chef Christian Bauer je na Novi Zelandiji morda našel ljudi, ki so mu kos, saj Maori enako kot on do hrane čutijo ljubezen in spoštovanje. Lahko naredi vtis na maorskega kralja, najvišjega varuha zemlje, iz katere pride vsa hrana?

  • 11:30

    Dober tek

    +

    Za poznavalce, 6. sezona | 13. epizoda

    Lora in Stoyan bosta znova pokazala, da je kuhanje velik užitek in da je rezultat okusna nagrada za ves trud. Gledalcem bosta predlagala, da sami pripravijo pirino testo za doma pripravljene žepke.

    Pojdite nas oddajo
  • 12:00

    Nico Reynolds zažiga

    +

    Da bo množica zadovoljna, 1. sezona | 1. epizoda

    Nico Reynolds bo z nami delil nekaj svojih tipičnih jedi na žaru, recimo svinjino z burgerjem z ananasom in zeljnato solato. Vaši gostje se bodo vedno vrnili po še!

  • 12:30

    Nico Reynolds zažiga

    +

    Pečenje na žaru, 1. sezona | 2. epizoda

    Nico meni, da vse, kar pripravimo notri, lahko pripravimo tudi zunaj. Svojo teorijo bo preizkusil tako, da bo zunaj pripravil zajtrk, kosilo in večerjo. Za večerjo bo žar nesel k reki, kjer bo spekel ribe.

  • 13:00

    Najboljše britanske trgovine z lokalnimi pridelki

    +

    , 1. sezona | 1. epizoda

    Ta dvodelna oddaja slavi britansko podeželje in lokalne pridelke.

  • 14:00

    John Torode na Irskem

    +

    Od Wicklowa do Wexforda, 1. sezona | 2. epizoda

    V Greystonesu se John nauči, kako pripraviti veganski sendvič z "zrezkom s sirom", pokuša indijsko hrano na irski način in izve več o navdušenju Ircev nad kraft pivom.

  • 15:00

    Zelenjava z Jamiejem

    +

    Vegetarijanski pad thai in cvetačna pica, 1. sezona | 4. epizoda

    Jamie pripravi rezance z ogromno zelenjave, pražen krompir s kumaricami in naredi jed iz cvetače.

    Pojdite nas oddajo
  • 16:00

    Britanski biseri ob morju

    +

    Nagoja, 1. sezona | 7. epizoda

    Šoguni iz Tokugave so bili vojaški vodje, ki so združili Japonsko. V času njihove vladavine je Japonska doživela svoje najdaljše obdobje miru v zgodovini. Danes nam bo njihov potomec Tokugava Jošitaka povedal več o najljubši hrani svojih prednikov.

  • 16:30

    Dober tek

    +

    Za poznavalce, 6. sezona | 13. epizoda

    Lora in Stoyan bosta znova pokazala, da je kuhanje velik užitek in da je rezultat okusna nagrada za ves trud. Gledalcem bosta predlagala, da sami pripravijo pirino testo za doma pripravljene žepke.

    Pojdite nas oddajo
  • 17:00

    Čudovita peka z Juliet Sear

    +

    5. del, 1. sezona | 5. epizoda

    V vse tokratne jedi damo začimbe. Juliet postreže začinjeno bučno pito s slastno vrhnjo plastjo iz španskega vetrca, kekse s čokolado in čilijem ter zimsko pavlovo z začinjenimi jabolki in hruškami.

  • 18:00

    Anthony Bourdain: Brez rezervacije

    +

    Austin, 8. sezona | 11. epizoda

    Indie glasba, žar, tovornjački s hrano, druženje ob reki in jezeru in tisti čudni otok sredi Teksasa.... Tony bo obiskal Austin med glasbenim festivalom South by Southwest.

  • 19:00

    Nico Reynolds zažiga

    +

    Da bo množica zadovoljna, 1. sezona | 1. epizoda

    Nico Reynolds bo z nami delil nekaj svojih tipičnih jedi na žaru, recimo svinjino z burgerjem z ananasom in zeljnato solato. Vaši gostje se bodo vedno vrnili po še!

  • 19:30

    Nico Reynolds zažiga

    +

    Pečenje na žaru, 1. sezona | 2. epizoda

    Nico meni, da vse, kar pripravimo notri, lahko pripravimo tudi zunaj. Svojo teorijo bo preizkusil tako, da bo zunaj pripravil zajtrk, kosilo in večerjo. Za večerjo bo žar nesel k reki, kjer bo spekel ribe.

  • 20:00

    Velika gurmanska dogodivščina Lena in Ainsleyja

    +

    Cardiff, 1. sezona | 9. epizoda

    Dvojica gre v Cardiff, kjer Len prvič pokusi špagete in izkusi nemško gostoljubnost. Ainsley se odpravi v kuhinjo in pripravi okusno italijansko jed, ki so jo navdihnile dogodivščine tega dne.

  • 21:00

    Zelenjava z Jamiejem

    +

    Vegetarijanski pad thai in cvetačna pica, 1. sezona | 4. epizoda

    Jamie pripravi rezance z ogromno zelenjave, pražen krompir s kumaricami in naredi jed iz cvetače.

    Pojdite nas oddajo
  • 22:00

    John Torode na Irskem

    +

    Od Wicklowa do Wexforda, 1. sezona | 2. epizoda

    V Greystonesu se John nauči, kako pripraviti veganski sendvič z "zrezkom s sirom", pokuša indijsko hrano na irski način in izve več o navdušenju Ircev nad kraft pivom.

  • 23:00

    Najboljše britanske trgovine z lokalnimi pridelki

    +

    , 1. sezona | 1. epizoda

    Ta dvodelna oddaja slavi britansko podeželje in lokalne pridelke.

  • 00:00

    Dober tek

    +

    Za poznavalce, 6. sezona | 13. epizoda

    Lora in Stoyan bosta znova pokazala, da je kuhanje velik užitek in da je rezultat okusna nagrada za ves trud. Gledalcem bosta predlagala, da sami pripravijo pirino testo za doma pripravljene žepke.

    Pojdite nas oddajo
  • 00:30

    Britanski biseri ob morju

    +

    Nagoja, 1. sezona | 7. epizoda

    Šoguni iz Tokugave so bili vojaški vodje, ki so združili Japonsko. V času njihove vladavine je Japonska doživela svoje najdaljše obdobje miru v zgodovini. Danes nam bo njihov potomec Tokugava Jošitaka povedal več o najljubši hrani svojih prednikov.

  • 01:00

    Rick Stein na Delti reke Mississipi

    +

    Chef Rick Stein združi svoji najljubši stvari - glasbo in hrano ameriškega Juga - in popelje gledalce na zanimivo potovanje po Delti reke Mississippi.

  • 01:55

    Velika gurmanska dogodivščina Lena in Ainsleyja

    +

    Cardiff, 1. sezona | 9. epizoda

    Dvojica gre v Cardiff, kjer Len prvič pokusi špagete in izkusi nemško gostoljubnost. Ainsley se odpravi v kuhinjo in pripravi okusno italijansko jed, ki so jo navdihnile dogodivščine tega dne.

  • 02:40

    Nova balkanska kuhinja z Božano

    +

    Sveže in preprosto, 1. sezona | 9. epizoda

  • 03:10

    Nova balkanska kuhinja z Božano

    +

    Jogurt, 1. sezona | 10. epizoda

  • 03:30

    Anthony Bourdain: Brez rezervacije

    +

    Austin, 8. sezona | 11. epizoda

    Indie glasba, žar, tovornjački s hrano, druženje ob reki in jezeru in tisti čudni otok sredi Teksasa.... Tony bo obiskal Austin med glasbenim festivalom South by Southwest.

  • 04:15

    Dober tek

    +

    Za poznavalce, 6. sezona | 13. epizoda

    Lora in Stoyan bosta znova pokazala, da je kuhanje velik užitek in da je rezultat okusna nagrada za ves trud. Gledalcem bosta predlagala, da sami pripravijo pirino testo za doma pripravljene žepke.

    Pojdite nas oddajo
  • 04:45

    Britanski biseri ob morju

    +

    Nagoja, 1. sezona | 7. epizoda

    Šoguni iz Tokugave so bili vojaški vodje, ki so združili Japonsko. V času njihove vladavine je Japonska doživela svoje najdaljše obdobje miru v zgodovini. Danes nam bo njihov potomec Tokugava Jošitaka povedal več o najljubši hrani svojih prednikov.

  • 05:10

    Nico Reynolds zažiga

    +

    Da bo množica zadovoljna, 1. sezona | 1. epizoda

    Nico Reynolds bo z nami delil nekaj svojih tipičnih jedi na žaru, recimo svinjino z burgerjem z ananasom in zeljnato solato. Vaši gostje se bodo vedno vrnili po še!