Vsi recept
Spodaj si poglej vse naše recepte
ReceptiVijolični krompirjevi njoki s parmezanovo omako
Vijolični njoki v razkošni parmezanovi omaki, posuti s hrustljavo panceto in drobtinami z inčuni – prava kulinarična mojstrovina.
ReceptiPopečena bela scamorza s panceto in paradižnikom
Postrezite popečeno scamorzo, polnjeno s panceto in češnjevcem, na hrustljavem kruhu ter uživajte v kombinaciji tekstur in okusov.
ReceptiRižota puttanesca z burrato
Kremast riž carnaroli z inčuni in olivami, na njem pa razkošna burrata, hrustljave kapre in peteršilj.
ReceptiBivolja mocarela z inčuni, medom in bottargo
Zlati hrustljavi zalogaji, pokapani z medom in potreseni z naribano bottargo. Ta gurmanska poslastica je nared v 35 minutah.
ReceptiGovedina v voku z užitnim cvetjem
Prekrasne užitne cvetlice v tej jedi so specialiteta osrednjega višavja.
ReceptiVietnamski piščanec z rižem (Com Ga Hoi An)
Ena Lukovih najljubših jedi iz Hoi Ana je tamkajšnji piščanec z rižem, ki ga prodajajo v skoraj vseh kotičkih mesta. Najpogosteje piščančje meso natrgajo z rokami, kar bo naredil tudi Luke.
ReceptiCmoki s kozicami in svinjino (mi sui cao)
Mi sui cao je zelo podoben cmoku ali wontonu. Luku tetke izdajo skriven recept in različne tehnike.
ReceptiRdeči rezanci z rakovim mesom iz Hai Phonga
Rdeči rezanci, znani kot ‘banh da’, so specialiteta Hai Phonga. Te rezance približno 6 ur sušijo na soncu, preden jih razrežejo.