• PorchettaRecepti
    Porchetta

    Svinjska potrebušina z dijonsko gorčico, inčuni, zelišči in citrusom, počasi pečena. Notranjost je tako mehka, da se vam bo kar stopila v ustih, zunanjost pa je prav lepo hrustljava. Kako okusna jed!

  • Škampi in tatarska omakaRecepti
    Škampi in tatarska omaka

    Zlatorjavo ocvrti repi kozic iz Dublinskega zaliva, postreženi s cistrusovo omako z zelišči in kumaricami. Kako okusna jed!

  • Viktorijin biskvitRecepti
    Viktorijin biskvit

    Uživajte v klasičnem Viktorijinem biskvitu! Torta je lahka in maslena, okus pa ima po malinovi marmeladi, smetani in vanilji. Preprosto okusno.

  • Losos z zapečeno kožoRecepti
    Losos z zapečeno kožo

    Okusen hrustljav losos z zelišči in paradižnikom. Losos je popolno pečen ter dopolnjen z mešanico svežih zelišč in paradižnika. Štiri porcije, in to samo v 50 minutah. 

  • Sadni kolačkiRecepti
    Sadni kolački

    Kolački so mehki in sladki ter vsebujejo brusnice. Če hočete, da so še okusnejši, jim dodajte marmelado in stepeno smetano.

  • Perutničke z omako buffaloRecepti
    Perutničke z omako buffalo

    Piščančje perutničke s pikantno omako buffalo in kremasto salso z modrim sirom. Perutničke so hrustljave, omaka pekoča, salsa pa hladna – popolna hrana za dva, priprava pa vzame samo 40 minut.

  • Poletni jambonRecepti
    Poletni jambon

    Žepki iz listnatega testa z mešanico parmezana, kaper, oliv, suhega paradižnika in še marsičesa.

  • Burito s steakomRecepti
    Burito s steakom

    Odlična burita s steakom! Burita vsebujeta dva steaka in zmes z ledvičastim fižolom ter riž, sir in zeleno omako. Kako zadovoljujoče!