• Koe'sisterjiRecepti
    Koe'sisterji

    Uživajte v pikantno-sladkih krofih koe'sister: puhasto testo z aromatičnimi začimbami, cvrto do popolnosti, nato pa pomakano v sirupu in kokosu.

  • Sadni krokantRecepti
    Sadni krokant

    Tale recept je dosegel naslednji nivo. Vsebuje namreč pražene breskve, cvetove sivke in čajni sirup, pa tudi meringe in lešnike.

  • Poširane breskveRecepti
    Poširane breskve

    Gre za zelo preprost recept, ki pa z dobrimi sestavinami, kot so sveže sezonske breskve, zasije. Na poširano sadje naložimo rikotino kremo, malinovo omako in nadrobljene piškote.

  • Pečene nektarine in halloumi z medomRecepti
    Pečene nektarine in halloumi z medom

    Slan okus hrustljavega halloumija se odlično obnese s svežimi, sladkimi nektarinami. Jed boste izpopolnili, če dodate malce limone, origana in medu.

  • Bananov puding z belo čokolado in karamelno omakoRecepti
    Bananov puding z belo čokolado in karamelno omako

    Pokusite razkošno kombinacijo pudinga iz bele čokolade in banane ter omake iz slanega karamela. Bogate okuse in kremno teksturo dopolnjuje karameliziran sladkor.

  • Bananovi ocvrtki s kavo in agavinim sirupomRecepti
    Bananovi ocvrtki s kavo in agavinim sirupom

    Privoščite si slastno kombinacijo banan in kave. Ti ocvrtki z rikoto in kavo so prava simfonija okusov. Pokapajte jih z agavinim sirupom in se posladkajte.

  • Kavni zabaglione s popečenim panetonomRecepti
    Kavni zabaglione s popečenim panetonom

    Aromatični svilnati zabaglione v kombinaciji s hrustljavimi rezinami panetona, okrašen s črno čokolado, kakavom v prahu in mletim sladkorjem. Izvrstna kavna pregreha.

  • Kavna panakota z omako iz bele čokolade in kavim sirupomRecepti
    Kavna panakota z omako iz bele čokolade in kavim sirupom

    Svilnata kavna krema z omako iz bele čokolade, kavnim sirupom, stepeno smetano, zdrobljenimi piškoti, naribano črno čokolado, meto in sladkorjem v prahu.