• PorchettaRecepti
    Porchetta

    Svinjska potrebušina z dijonsko gorčico, inčuni, zelišči in citrusom, počasi pečena. Notranjost je tako mehka, da se vam bo kar stopila v ustih, zunanjost pa je prav lepo hrustljava. Kako okusna jed!

  • Perutničke z omako buffaloRecepti
    Perutničke z omako buffalo

    Piščančje perutničke s pikantno omako buffalo in kremasto salso z modrim sirom. Perutničke so hrustljave, omaka pekoča, salsa pa hladna – popolna hrana za dva, priprava pa vzame samo 40 minut.

  • Burito s steakomRecepti
    Burito s steakom

    Odlična burita s steakom! Burita vsebujeta dva steaka in zmes z ledvičastim fižolom ter riž, sir in zeleno omako. Kako zadovoljujoče!

  • Pita s piščancem in gobamiRecepti
    Pita s piščancem in gobami

    Sočen piščanec in izvrstne gobe v kremni omaki, po vrhu pa zlatorjavo listnato testo. Prav gotovo najljubša družinska jed.

  • Quiche lorraineRecepti
    Quiche lorraine

    To je hitra različica dobro poznane francoske jedi quiche lorraine, ker je osnova iz pripravljenega krhkega testa.

  • Jagnjetina s krompirjemRecepti
    Jagnjetina s krompirjem

    Jagnjetina s krompirjem je enostavna alternativa pečenki.

  • Jagnječji girosRecepti
    Jagnječji giros

    Ta vzhodnjaški giros iz ostankov jagnječje krače in z zamrznjenim krompirčkom znatno skrajša čas priprave. Tako lahko sami pripravite nekvašene kruhke zanj.

  • Goveji burgerji, poprova majonezna omaka, česnov kruhRecepti
    Goveji burgerji, poprova majonezna omaka, česnov kruh

    Ti preprosti goveji burgerji postanejo izjemni s česnovim maslom v bombeti in majonezno omako.