• Goveji pilavRecepti
    Goveji pilav

    Za ta recept se govedina zelo dolgo kuha, potem je natrgana in skuhana z rižem.

  • Polnjena čebula z mleto govedino in pinjolamiRecepti
    Polnjena čebula z mleto govedino in pinjolami

    V tem turškem receptu čebulo skuhamo, nato pa napolnimo s popraženo govedino in rižem. Jed okrasimo s semeni granatnega jabolka, pinjolami in svežimi zelišči.

  • Govedina s špinačoRecepti
    Govedina s špinačo

    Govedino lahko kuhate v ekonom loncu, večnamenskem kuhalniku ali navadnem loncu. Ko se skuha skupaj s špinačo, jo postrežemo z rižem in jogurtovo omako.

  • Korejska goveja rebrcaRecepti
    Korejska goveja rebrca

    Ne skrbite, če vam ne uspejo na tanko narezana rebra; lahko se odločite za bavette ali debelejše kose reber. Če so debelejša, jih je treba kuhati nekaj minut dlje. Lahko uporabite škarje, da jih razre...

  • Goveja juha z riževimi rezanciRecepti
    Goveja juha z riževimi rezanci

    Izkusite bogate okuse goveje juhe z riževimi rezanci (Pho Bo). Počasi kuhani goveji rep in prsi, prepojeni z aromatičnimi začimbami, ustvarijo čudovito vietnamsko klasiko, postreženo s svežimi riževim...

  • Goveja zarebrnica z medom, pivom in zeleno omakoRecepti
    Goveja zarebrnica z medom, pivom in zeleno omako

    Goveja zarebrnica, pripravljena skupaj s kostjo. Okusili boste tudi med in glazuro iz piva. Poleg pripadajo še zelena omaka, pečen krompir in pooglenela čebula.

  • Cheeseburger z na tanko narezano govedinoRecepti
    Cheeseburger z na tanko narezano govedino

    Sočen goveji file, pečen do popolnosti, na tanko narezan in položen na mehke sezamove bombetke.  Izboljšajte svojo kulinarično izkušnjo s to okusno stvaritvijo, ki se odlično ujema z vinom malbec. Pre...

  • Dušena goveja lička z zvezdastim janežemRecepti
    Dušena goveja lička z zvezdastim janežem

    Meso se mora počasi kuhati 2,5–3 ure, da se dodobra omehča in razpade.