Filet osliča v omaki pil-pil
Recept je iz: Rudolph van Veen
Priprava:
Osliča narežemo na kose. Olupimo in nasekljamo česen. V ponvi segrejemo oljčno olje in popražimo nasekljan česen.Posušeno rdečo papriko nadrobimo in dodamo v ponev.Dodamo osliča in pečemo 15 minut. Oljčno olje vlijemo v skledo.
Naj riba počiva 5 minut.Nasekljamo
peteršilj in ga dodamo osliču. Začinimo s soljo in sveže mletim poprom.Popršimo
malce oljčnega olja v ponev in jo vrtimo, dokler se oljčno olje ne poveže z
ribo.Znova dodamo oljčno olje in zavrtimo. Postrežemo s sveže narezanim
kruhom.
sestavine
- strok česna 1 suha paprika čili 750 g fileta osliča vejica peteršilja oljčno olje bel kruh sol poper
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo