ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Sara La Fountain

Sara La Fountain

Sara La Fountain

Sarin oče je Američan francoskega rodu, mati pa je Finka. Njena mati je umetnica, oče pa je lastnik družinske restavracije in hotela v New Yorku. Sara se je po ločitvi staršev z mamo preselila na Finsko. Kulinariko je študirala na Ameriškem kulinaričnem inštitutu, ki je svetovno znana kuharska šola v New Yorku, ves čas pa je delala v krajevnih restavracijah.

Ko se je vrnila na Finsko, je odprla lastno podjetje. Kmalu zatem je pridobila pozornost finskih medijev. Sara je nato napisala številne kolumne v finskih in mednarodnih revijah in časopisih. Poleg tega organizira kulinarične tečaje, se ukvarja s stiliziranjem hrane in ima podjetje za catering. Ukvarjala se je tudi z razvojem proizvodov za različne znamke, tudi za vodko Fazer Finlandia. Leta 2005 je na kanalu MTV 3 na Finskem vodila svojo oddajo o slogu "V Sarini družbi". Pozneje je posnela nekaj oddaj o kulinariki in življenjskem slogu.