Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Sara La Fountain

Sara La Fountain

Sara La Fountain

Sarin oče je Američan francoskega rodu, mati pa je Finka. Njena mati je umetnica, oče pa je lastnik družinske restavracije in hotela v New Yorku. Sara se je po ločitvi staršev z mamo preselila na Finsko. Kulinariko je študirala na Ameriškem kulinaričnem inštitutu, ki je svetovno znana kuharska šola v New Yorku, ves čas pa je delala v krajevnih restavracijah.

Ko se je vrnila na Finsko, je odprla lastno podjetje. Kmalu zatem je pridobila pozornost finskih medijev. Sara je nato napisala številne kolumne v finskih in mednarodnih revijah in časopisih. Poleg tega organizira kulinarične tečaje, se ukvarja s stiliziranjem hrane in ima podjetje za catering. Ukvarjala se je tudi z razvojem proizvodov za različne znamke, tudi za vodko Fazer Finlandia. Leta 2005 je na kanalu MTV 3 na Finskem vodila svojo oddajo o slogu "V Sarini družbi". Pozneje je posnela nekaj oddaj o kulinariki in življenjskem slogu.