Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Otroške sanje Rudolpha van Veena so bile postati kuhar. Petinštirideset let pozneje je uspešno zaključil kulinarično šolo v Bredi, delal je kot glavni kuhar v Švici, specializiral se je za slaščičarske proizvode, zdaj pa dela kot kuhar za inštitucijo Stichting Vakbekwaamheid Horeca, kar je največji kompliment, ki ga Nizozemec lahko dobi.

Večkrat je zmagal na državnih in mednarodnih kulinaričnih tekmovanjih. V domovini je dobil štiri prve nagrade na tekmovanju Zilveren Koksmuts, kot član nizozemskih kulinaričnih ekip pa je dobil nagrade na tekmovanjih v Frankfurtu, Sydneyju, Londonu in Singapurju.

Rudolph je že dvanajst let eden najbolj priljubljenih nizozemskih kuharjev, eden njegovih najuspešnejših projektov pa je serija "Pekarna na avtobusni postaji" (potujoča pekarna), ki deset odstotkov svojih prihodkov nameni v dobrodelne namene.

Rudolph vodi štiri kulinarične oddaje na kanalu 24KITCHEN.