Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Annabel Langbein

Annabel Langbein

Annabel Langbein

Annabel Langbein je znana kulinarična strokovnjakinja iz Nove Zelandije in avtorica osemnajstih knjig o kuhanju. Njene knjige so prevedene v številne jezike; v Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji so prodali več kot dva milijona izvodov.

Annabel je diplomirala botaniko na Univerzi Lincoln. Na organskem vrtu v Oaklandu, kjer je doma, ter v svoji koči na obali jezera Wanaka pridela najnujnejše zase in svojo družino.

"Poznavanje in razumevanje rasti rastlin je zelo uporabno, ko gre za kuhanje," pravi Annabel. Je članica Sveta za trajnostni razvoj Nove Zelandije in strastna zagovornica uporabe sezonskih sestavin pri pripravi hrane.

"Zbrati prijatelje in družino pri mizi ob enostavni, vendar izjemni hrani, je najlažja stvar. Zato v svoji oddaji poskušam prikazati, kako kuhati z užitkom in v veselje svojih prijateljev."