ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Kraljica čokolade

V 13-delni seriji bo Kirsten gledalcem pokazala vrsto domiselnih in inovativnih trikov, nasvetov in bližnjic, s katerimi si bodo doma pomagali pri peki in poželi navdušenje.

 

Skozi leta izkušenj je Kirsten razvila številne preproste postopke in tehnike, pri katerih uporablja pripomočke, ki jih imamo vsi v svoji kuhinji. Tako ustvarja izjemne sladice, med katerimi je veliko takih, ki nam vzamejo manj kot 20 minut časa za pripravo. Nad rezultati boste navdušeni.

 

Kirsten Tibballs, ki so jo v oddaji Masterchef razglasili za ‘kraljico čokolade', je med najbolj priznanimi avstralskimi ter svetovnimi slaščičarji čokolatierji.

 

Kirsten je zastopala Avstralijo na svetovnem prvenstvu slaščičarskih mojstrov v Las Vegasu, kjer so jo razglasili za najboljšo na svetu v pripravi ročno izdelane čokolade, zmagala pa je tudi na olimpijadi v pripravi peciva v Nemčiji.

Kot sodnica je sodelovala na tekmovanjih World Chocolate Masters v Parizu, The Patisserie Grand Prix na Japonskem in na nacionalnih kvalifikacijah World Chocolate Masters v Londonu.

 

Najnovejši recepti