Parfait z belo čokolado in arašidi

02:59

Povzetek

V drugi sezoni se vrača Kirsten Tibballs, kraljica čokolade! Slavna slaščičarka in čokoladarka bo predstavila nabor neverjetno domiselnih in inovativnih trikov, napotkov in bližnjic, ki poskrbijo za navdušenje pri peki doma.

Izseki

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Kraljica čokolade Kirsten Tibballs se vrača po več čokoladnih užitkov: od bogatih, zračnih pudingov do krhkih peciv s citrusi. Navdušite svoje goste z nežnimi čokoladnimi čipkastimi košaricami ali osupljivo torto iz bele čokolade s pistacijami.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Naučite se pretentati vse z nežnimi čokoladnimi svinčniki, nato pa napolnite svoj drugi želodec z dvema čokoladnima tortama. Klasičen, a okusen recept za trufle bo gotovo navdušil vse.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Začnite dan z vročimi čokoladnimi kockami in sadno-čokoladno babko. Pripravite slastno jagodno-smetanovo sladico v kozarcu ter okusen parfe z belo čokolado in arašidi.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Epizoda, s katero boste osrečili otroke. Naučite se pripravljati čokoladne kroglice, slastno čokoladno torto z vetrci, sladoled ali čokoladne grižljaje s karamelo - možnosti je neskončno.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Pripravite Kirstenino čokoladno-jagodno torto in se potopite v čokoladna nebesa s čudovitim čokoladnim flanom. Čokoladna kraljica razkrije tudi svoj skrivni recept za namaz z rumom in rozinami, ki se odlično poda k opečencu.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Pripravite Kirstenin kremasti semifreddo v kombinaciji z jagodami ali pa si privoščite čudovite čokoladne lizike. Kirsten bo pripravila tudi okusen marmorni kolač, za zajtrk pa neverjetne brioš žemljice.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Od elegantnih labodov do nežnih čokoladnih tub, čas je za domače sladice. Kristen bo pripravila jagode, oblite s čokolado, in okusne čokoladne vetrce.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Kirsten razkrije skrivnost svoje pikantne ledene čokoladne pijače in popolnega okrasa, ki jo popestri. Na meniju sta tudi lepljivi nugat iz bele čokolade ter čokoladno in karamelizirano pecivo, ki je čudovito bogato in hrustljavo.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  Potopite se v sadno-čokoladno popotovanje. Pripravite pogačice z limeto in kokosom ter preproste kolačke iz smetane in malin. Kirsten bo pripravila čokoladne kepe in slastne rjavčke.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Slava čokoladni kraljici. Kirsten da čokoladni pridih churrosom z bogato čokoladno omako. Deli tudi recept za kokosovo pecivo in na pari kuhane čokoladne cmočke, ki bodo navdušili vse.

Članki

Recepti