Domino krompir Annabel Langbein
Recept je iz: Annabel Langbein

Pečico segrejemo na 180 ˚C pri vključenem ventilatorju. Velik pekač ali plitvo posodo za peko obložimo s papirjem za peko. Krompir narežemo na zelo tanke rezine, nato jih stisnemo skupaj in sploščimo na pripravljenem pekaču. Rezine se prekrivajo kot domine. Pokapamo ali premažemo s stopljenim maslom ali oljem. Solimo. Pečemo, dokler krompir ne postane zlatorjave barve in hrustljav (40-50 minut, odvisno od debeline.
Oglejte si video Annabel pri pripravi tega recepta v njeni novi televizijski seriji Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto na annabel-langbein.com
Pečico segrejemo na 180 ˚C pri vključenem ventilatorju. Velik pekač ali plitvo posodo za peko obložimo s papirjem za peko. Krompir narežemo na zelo tanke rezine, nato jih stisnemo skupaj in sploščimo na pripravljenem pekaču. Rezine se prekrivajo kot domine. Pokapamo ali premažemo s stopljenim maslom ali oljem. Solimo. Pečemo, dokler krompir ne postane zlatorjave barve in hrustljav (40-50 minut, odvisno od debeline.
Oglejte si video Annabel pri pripravi tega recepta v njeni novi televizijski seriji Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto na annabel-langbein.com
sestavine
- Sestavine6 krompirjev 4 žlice stopljenega masla ali ekstra deviškega olja po okusu groba sol
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Ljubomir Stanišić
Zapečeni kozji sir
Recepti Jamie Oliver
Pite z raki s paradižnikovo omako in solato
Recepti Michela Chiappa
Tribarvni njoki s kremasto lešnikovo omako
Recepti Primož Dolničar
Zeliščna sol
Recepti Primož Dolničar
Sušeni paradižniki v oljčnem olju
Recepti Rudolph van Veen
Dušen por s slanino in z indijskimi oreščki
Recepti Nadia in Merijn
Libijski nadevani krompir
Recepti Jamie Oliver
Idealni pečeni krompir
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Terina s pečenimi paprikami
Recepti