Domino krompir Annabel Langbein

Pečico segrejemo na 180 ˚C pri vključenem ventilatorju. Velik pekač ali plitvo posodo za peko obložimo s papirjem za peko. Krompir narežemo na zelo tanke rezine, nato jih stisnemo skupaj in sploščimo na pripravljenem pekaču. Rezine se prekrivajo kot domine. Pokapamo ali premažemo s stopljenim maslom ali oljem. Solimo. Pečemo, dokler krompir ne postane zlatorjave barve in hrustljav (40-50 minut, odvisno od debeline.

 

Oglejte si video Annabel pri pripravi tega recepta v njeni novi televizijski seriji Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto na annabel-langbein.com


Pečico segrejemo na 180 ˚C pri vključenem ventilatorju. Velik pekač ali plitvo posodo za peko obložimo s papirjem za peko. Krompir narežemo na zelo tanke rezine, nato jih stisnemo skupaj in sploščimo na pripravljenem pekaču. Rezine se prekrivajo kot domine. Pokapamo ali premažemo s stopljenim maslom ali oljem. Solimo. Pečemo, dokler krompir ne postane zlatorjave barve in hrustljav (40-50 minut, odvisno od debeline.

 

Oglejte si video Annabel pri pripravi tega recepta v njeni novi televizijski seriji Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto na annabel-langbein.com

sestavine

  • Sestavine6 krompirjev 4 žlice stopljenega masla ali ekstra deviškega olja po okusu groba sol

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse