Michela Chiappa

Michela Chiappa

Bio

Kot mama dveh mladih deklet se Michaela lahko pohvali, da je strokovnjakinja za pripravo hitrih obrokov. Prav tako se popolnoma zaveda, da morajo zaposleni starši svojim otrokom zagotoviti hitre, a zdrave obroke.

Michela je med najboljšimi 15 starševskimi vlogerji in je glavna govornica na kanalu Family Food Tube Jamieja Oliverja na oddelku za prehrano dojenčkov. Je avtorica kuharske knjige Preprosto italijansko in je redna sodelavka revije Grazia. Michela je voditeljica več televizijskih oddaj, posvečenih domači italijanski hrani.

V govoru 30-letne Mikele je mogoče takoj zaznati avtentično italijansko izgovorjavo, ki so jo podedovali tako starši kot starši italijanskega porekla. Oče in Graziano sta iz Parme, mati Paola pa iz Piacenze v Emiliji-Romagni.

Mikela se je rodila v Murder Tidfilu v Walesu, kjer z družino živi do 6. leta. Družina se je nato preselila na kmetijo med Murderjem in Aberderejem. Mikela odrašča v veliki polni hiši, med svojo veliko italijansko družino.

Mikela že od poroke živi v Cardiffu, vendar se še naprej drži svojih korenin. Z močem Danom vodita koledarsko restavracijo v The College House.

"Nisem profesionalni kuharica, nisem še storila česa takega, vendar sem se odločila, da poskusim. Delam, kar lahko in upam, da se bo dobro izšlo. Ne gledam veliko kulinaričnih oddaj, vedno pa sem oboževala Jamieja Oliverja. Zame mora biti kuhanje preprosto in nekaj, kar bi lahko naredil kdorkoli, « pravi Mikela.

"Mislim, da je resnično pomembno, da se človek v zgodnji mladosti nauči kuhati. Moje pravilo je, da sledim temu, kar mi pravi želodec. Če sem lačna, jem. "

Recepti