Kanape: gosja jetra z mangom in popečenim začimbnim kruhom
Recept je iz: Justine Schofield
Kanape: gosja jetra z mangom in popečenim začimbnim kruhom
sestavine
- 180g vloženih gosjih jeter, ohlajenih in narezanih na 2 cm velike kocke
- 1 zrel mango, narezan na 2 cm debele kocke
- ½ štruce začimbnega kruha
- ščep kajenske paprike
Priprava
- Popecite rezine začimbnega kruha ter jih narežite na 3 cm velike kocke.
- Po vrhu razporedite mango, nato dodajte račja jetra in malo kajenskega popra.
- Postrezite kot prilogo s pijačo.
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Bill Granger
Pikantna bučna semena
Recepti Rudolph van Veen
Košarice s šunko in pistacijo
Recepti Donna Hay
Sufle s solato iz pečene pese
Recepti Donna Hay
Pita s karamelizirano čebulo, krompirjem in feto
Recepti Rudolph van Veen
Neworleanška pita iz rakcev
Recepti Sara Chafak
Datlji, nadevani s sirom z modro plesnijo
Recepti Rachel Khoo
Sladki kroketi s kozjim sirom
Recepti Jolanta (Joli) Delibozova
Tulci s tunino kremo
Recepti Maksut Aşkar
Baklava s špinačo
Recepti Nitina in Meerina grah "kachori"