Sara Chafak

Sara Chafak

Bio

Sara Chafak se je rodila 25. oktobra 1990 v Helsinkih, znana pa je kot lepotica, ki je osvojila laskav naziv miss Finske 2012 in predstavljala svojo deželo na izboru za miss Universe 2012. Svoj eksotični videz Sara dolguje genom očeta Maročana in mame Finke.

Jeseni 2013 je Sara sodelovala v finski različici serije ''Ples na ledu'', kjer se je deset znanih osebnosti učilo drsanja na ledu ob pomoči profesionalnih inštruktorjev. Njen partner je bil Sasha Palomäki, s katerim je zasedla tretje mesto v skupnem seštevku. Da je Sara nadvse vsestranska oseba, pove tudi dejstvo, da je leta 2014 debitirala kot rap izvajalka.

Za povrh pa je Sara od leta 2009 tudi profesionalna kuharica. V oddaji Sara Chafak: Sol in žafran bo pripravljala preproste, a izvrstne jedi, začinjene z maroškimi začimbami in dobrimi vibracijami. Navdih za recepte dobiva od svoje babice. V oddaji bomo videli sveže, spontane in vesele nasvete za piknike in brunche. Sara ni obsedena z zdravo prehrano, temveč kuha uživaške jedi, pri tem pa je vseeno zmerna.Ob kuhanju pripoveduje tudi zgodbe in lahko si bomo ogledali utrinke iz vsakdanjega življenja mlade 23-letne ženske.

 


Recepti