Rachel Khoo

Rachel Khoo

Bio

Rachelina raznolika prizadevanja pomagajo oblikovati njen edinstven kulinarični pristop.
Diplomirala je iz umetnosti in oblikovanja na kolidžu St Martins v Londonu. Nato je delal kot PR in direktor marketinga luksuzne modne znamke. Toda njena strast za pecivo prevladuje in jo je prevzela in odpeljala v Pariz na študij na znameniti kulinarični šoli Le Cordon Bleu.

Med delom v La Cocotte se je Rachel udeleževala kuharskih dogodkov.Tam je tudi izumljala in pripravljala okusne sladice, s katerimi so se gostje lahko posladkali med knjižnimi razstavami. Hkrati je vodila tečaje slaščic. La Cocotte si je Rachel zgradila ime, ki ji trenutno omogoča, da dela na različnih kulinaričnih projektih po vsem svetu.

Rachel je tudi avtorica kuharskih knjig, vključno z "Barres à žita, granola et Musli faites maison", "paštete à tartiner" in "Mali pariški kuhinja", prevedene v številne jezike.

Njen prvi kulinarični šov, Mala pariška kuhinja, ki se je predvajal leta 2012 na BBC 2 je svetovno uspešen.
Leta 2013 je izšla njena četrta knjiga, Moja mala francoska kuhinja.


Rachel od leta 2014 piše kolumno v reviji Daily Mail's Weekend in dela na ilustracijah za svoje knjige.
Kmalu bo Rachel začela svoj novi kulinarični spletni projekt.

Recepti