Argentinski čimičuri
Recept je iz: Nico Reynolds
Živahen Nico Reynolds je rojen v Dublinu, a ima jamajške korenine. Le-te z velikim navdušenjem izraža skozi hrano, ki jo imate priložnost pripraviti in poskusiti v vaši domači kuhinji. Pridružite se nam ob kuhanju barvitih jedi, polnega okusa!
sestavine
- 3 pesti peteršilja
- 1 glava strokov česna
- 2 žlici posušenega origana
- 2 žlici paprike
- 2 žlici čilijevih lističev
- 100 ml vinskega kisa
- 50 ml olivnega olja
Priprava
- 1. Česen na drobno nasekljajte ter ga zmešajte s peteršiljem, soljo in poprom.
- 2. V skledi zmešajte vinski kis, origano in čilijeve lističe ter jih 3 minute pustite pri miru.
- 3. Skupaj zmešajte papriko, peteršilj in česen.
- 4. Dodajte še olivno olje in vse skupaj dobro premešajte.
- 5. Zmes v zaprti posodi lahko v hladilniku hranite še 2–3 tedne.
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Nico Reynolds
Pečeni halumi z avokadovo omako
Recepti Lora in Stoyan
Rulade iz jajčevcev
Recepti Nico Reynolds
Pooglenela mlada čebula in solata iz fižola cannellini
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo
Recepti Rudolph van Veen
Španska omleta z gobami
Recepti Lora in Stoyan
Fižol z jurčki
Recepti Lora in Stoyan
Stročji fižol z limonovim poprom in parmezanom
Recepti Sir brie s suhim sadjem in portovcem
Recepti Mark Moriarty
Poletni jambon
Recepti Silvia Colloca
Neapeljska krompirjeva pita