Živahen Nico Reynolds je rojen v Dublinu, a ima jamajške korenine. Le-te z velikim navdušenjem izraža skozi hrano, ki jo imate priložnost pripraviti in poskusiti v vaši domači kuhinji. Pridružite se nam ob kuhanju barvitih jedi, polnega okusa!

sestavine

  • 3 pesti peteršilja
  • 1 glava strokov česna
  • 2 žlici posušenega origana
  • 2 žlici paprike
  • 2 žlici čilijevih lističev
  • 100 ml vinskega kisa
  • 50 ml olivnega olja

Priprava

  • 1. Česen na drobno nasekljajte ter ga zmešajte s peteršiljem, soljo in poprom.
  • 2. V skledi zmešajte vinski kis, origano in čilijeve lističe ter jih 3 minute pustite pri miru.
  • 3. Skupaj zmešajte papriko, peteršilj in česen.
  • 4. Dodajte še olivno olje in vse skupaj dobro premešajte.
  • 5. Zmes v zaprti posodi lahko v hladilniku hranite še 2–3 tedne.

Sorodni recepti

Poglej vse