Drobno nasekljana rukola s češnjevimi paradižniki
Recept je iz: Gabriele Sponza

1. Paradižnike prerežemo na pol.
2. Drobno nasekljamo rukolo.
3. Pomešamo sezamovo olje in kis iz granatnih jabolk ter dodamo orehe.
4. Rukolo in paradižnike položimo na krožnik za postrežbo in jih prelijemo z omako.
5. Piščanca narežemo na kose in postrežemo.
Glavna jed: Piščančje prsi, polnjene s sirom gruyere in svežim timijanom
sestavine
- 2 vejici sveže rukole 10 češnjevih paradižnikov 2 žlici kisa iz granatnih jabolk 0.5 kozarca orehov 3 žlice sezamovega olja
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Gabriele Sponza
Peresniki z raznobarvnimi paprikami in baziliko v omaki iz belega vina
Recepti Gabriele Sponza
Dušeni lignji na sredozemski način
Recepti Gabriele Sponza
Juha s suhim mesom in bučo
Recepti Gabriele Sponza
Pečena telečja jetrca z zelenjavo in rdečim vinom
Recepti Gabriele Sponza
Pečen losos in peteršiljeva solata z mlado čebulo
Recepti Gabriele Sponza
Mousse iz jedilne čokolade, likerja in svežih pomaranč
Recepti Gabriele Sponza
Pol pečenega piščanca z rožmarinom in s pekočo paradižnikovo omako
Recepti Gabriele Sponza
Pečen krompir z muškatnim oreščkom
Recepti Gabriele Sponza
Pšenična solata z belim sirom in žajbljem
Recepti Gabriele Sponza
Piščančje prsi, polnjene s kremno špinačo