Piščančje prsi, polnjene s kremno špinačo
Recept je iz: Gabriele Sponza
Priprava:
1. Piščančje prsi prerežemo na pol po dolžini in jih potolčemo.
2. V ponvi s čebulo in česnom dušimo špinačo.
3. Dodamo smetano in muškatni orešček ter počakamo, da zavre.
4. Špinačo položimo na piščančje prsi in jih ovijemo.
5. Potresemo parmezan in pečemo v pečici, ki smo jo segreli na 200 stopinj.
Priloga: Krompirjev pire s pečenimi rdečimi paprikami
1. Krompir skuhamo, paprike pa spečemo in olupimo.
2. 2. Krompir in paprike narežemo na drobno in naredimo pire.
3. Dodamo drobno nasekljan česen in maslo ter dobro premešamo.
4. Piščančje prsi postrežemo na pireju.
sestavine
- 2 kosa piščančjih prsi 1 vejica špinače 1 kozarec smetane za kuhanje 2 stroka česna 1 čebula 1 kozarec naribanega parmezana muškatni orešček 1 žlička soli 1 žlička svežega popraPriloga5 rdečih paprik 7 krompirjev 1 strok česna 1 žlička soli 1 žlička svežega popra 2 žlici masla
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo