Piščančje prsi, polnjene s sirom gruyère in svežim timijanom
Recept je iz: Gabriele Sponza

Priprava:
1. V piščančje prsi z nožem zarežemo po dolžini.
2. Drobno narežemo sir gruyère in timijan ter ju pomešamo s smetano za kuhanje.
3. S to mešanico napolnimo piščančje prsi.
4. Obe strani mesa pečemo v ponvi, dokler ne pozlatita.
5. Nato ga pečemo v pečici, ki smo jo segreli na 200 stopinj.
sestavine
- 5 rezin sira gruyère 2 kosa piščančjih prsi 0.5 vejice svežega timijana 0.5 skodelice smetane za kuhanje 0.5 skodelice oljčnega olja
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Annabel Langbein
Pissaladiere
Recepti Ljubomir Stanišić
Lignji s sladkim krompirjem
Recepti Nathan Outlaw
Postrvje klobase z medenim belim fižolom
Recepti Jamie Oliver
POSEBNA DOSA (VEGANSKA)
Recepti Shane Delia
Počasi pečena jagnjetina z jogurtom
Recepti Ljubomir Stanišić
Telečji medaljoni s štirimi vrstami sira
Recepti Ljubomir Stanišić
Ostrige s tatarsko omako
Recepti Adam Liaw
Jagnječji kebab
Recepti Sara La Fountain
Čilijeve testenine s škampi, rikoto in parmezanom
Recepti Nenad Veljković
Fajitas z zelenjavo