Juha s suhim mesom in bučo

Priprava:

1.  Bučo narežemo na majhne kocke in jih položimo v aluminijasto folijo.

2.  Z nožem stremo česen.

3.  Dodamo koščke suhega mesa, česen, lovorova lista in oljčno olje.

4.  Folijo ovijemo in pečemo 15 minut v pečici, ki smo jo segreli na 200 stopinj.

5.  Folijo odvijemo in vse položimo v lonec za juho.

6.  Dodamo med in grejemo, dokler se ne stopi.

7.  Prilijemo toliko osnove, da vse prekrije, in kuhamo 15 minut.

8.  Ob pomoči mešalnika naredimo pire in postrežemo toplo.

Priloga k jedi: Solata z raznobarvnimi paprikami


sestavine

  • Sestavine1 srednje velika buča 8 kozarcev zelenjavne osnove 4 rezine sušene govedine (s kuminom ali brez) 1 strok česna 2 žlici cvetličnega medu 2 lovorova lista 0.25 kavne skodelice oljčnega olja 1 žlička soli 1 žlička črnega popraDekoracija3 ščepci koriandra 2 žlici smetane za kuhanje

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse