Juha s suhim mesom in bučo
Recept je iz: Gabriele Sponza

Priprava:
1. Bučo narežemo na majhne kocke in jih položimo v aluminijasto folijo.
2. Z nožem stremo česen.
3. Dodamo koščke suhega mesa, česen, lovorova lista in oljčno olje.
4. Folijo ovijemo in pečemo 15 minut v pečici, ki smo jo segreli na 200 stopinj.
5. Folijo odvijemo in vse položimo v lonec za juho.
6. Dodamo med in grejemo, dokler se ne stopi.
7. Prilijemo toliko osnove, da vse prekrije, in kuhamo 15 minut.
8. Ob pomoči mešalnika naredimo pire in postrežemo toplo.
Priloga k jedi: Solata z raznobarvnimi paprikami
sestavine
- Sestavine1 srednje velika buča 8 kozarcev zelenjavne osnove 4 rezine sušene govedine (s kuminom ali brez) 1 strok česna 2 žlici cvetličnega medu 2 lovorova lista 0.25 kavne skodelice oljčnega olja 1 žlička soli 1 žlička črnega popraDekoracija3 ščepci koriandra 2 žlici smetane za kuhanje
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Sara La Fountain
Gurmanska juha z lososom
Recepti Roberta Pagnier
Juha iz bučk z brusketi
Recepti Juha iz rdeče paprike s parmezanovim kruhom
Recepti Juha iz pečene paprike in paradižnika
Recepti Juha iz ohrovta in rdeče pese
Recepti Rudolph van Veen
Malteška ribja obara, Aliota
Recepti Gabriele Sponza
Lubenična juha z meto
Recepti Nenad Veljković
Jagnječa obara
Recepti Filipa Vacondeus
Juha s školjkami "coquinhas"
Recepti Sara Chafak
Škampova juha z rezanci