Priprava:

Olje vlijemo v ponev in počakamo, da se segreje.

Štirikotne koščke testa, ki so nam ostali od zmesi za manti, cvremo v olju, dokler ne postanejo hrustljavi.

Ko se obarvajo na obeh straneh, jih damo v skledo, ki smo jo obložili s papirnato brisačo in odcedimo olje.

Rezine prekajenega lososa po sredini prerežemo na dva dela.

Štirikotne kose testa, ki smo jih odcedili olja, položimo na krožnik za postrežbo.

Okrasimo s kaprami in koprom ter postrežemo.


Priprava:

Olje vlijemo v ponev in počakamo, da se segreje.

Štirikotne koščke testa, ki so nam ostali od zmesi za manti, cvremo v olju, dokler ne postanejo hrustljavi.

Ko se obarvajo na obeh straneh, jih damo v skledo, ki smo jo obložili s papirnato brisačo in odcedimo olje.

Rezine prekajenega lososa po sredini prerežemo na dva dela.

Štirikotne kose testa, ki smo jih odcedili olja, položimo na krožnik za postrežbo.

Okrasimo s kaprami in koprom ter postrežemo.

 

 

 

 

 

sestavine

  • olje za cvrtje ostanki testa za testenine-manti 1 paket dimljenega lososa 1 kozarec kaper 1 šopek kopra

Priprava

    Sorodni recepti

    Poglej vse