Kanapeji iz prekajenega lososa na hrustljavem testu za testenine (manti)
Recept je iz: Maksut Aşkar
Priprava:
Olje vlijemo v ponev in počakamo, da se segreje.
Štirikotne koščke testa, ki so nam ostali od zmesi za manti, cvremo v olju, dokler ne postanejo hrustljavi.
Ko se obarvajo na obeh straneh, jih damo v skledo, ki smo jo obložili s papirnato brisačo in odcedimo olje.
Rezine prekajenega lososa po sredini prerežemo na dva dela.
Štirikotne kose testa, ki smo jih odcedili olja, položimo na krožnik za postrežbo.
Okrasimo s kaprami in koprom ter postrežemo.
Priprava:
Olje vlijemo v ponev in počakamo, da se segreje.
Štirikotne koščke testa, ki so nam ostali od zmesi za manti, cvremo v olju, dokler ne postanejo hrustljavi.
Ko se obarvajo na obeh straneh, jih damo v skledo, ki smo jo obložili s papirnato brisačo in odcedimo olje.
Rezine prekajenega lososa po sredini prerežemo na dva dela.
Štirikotne kose testa, ki smo jih odcedili olja, položimo na krožnik za postrežbo.
Okrasimo s kaprami in koprom ter postrežemo.
sestavine
- olje za cvrtje ostanki testa za testenine-manti 1 paket dimljenega lososa 1 kozarec kaper 1 šopek kopra
Priprava
Sorodni recepti
Poglej vseRecepti Maksut Aşkar
Por z oljčnim oljem
Recepti Maksut Aşkar
Marmelada iz fig in pese
Recepti Maksut Aşkar
Solata s figami in suho govedino
Recepti Maksut Aşkar
Črni fižol z oljčnim oljem in ladinkami
Recepti Maksut Aşkar
Limonada s peso
Recepti Maksut Aşkar
Omaka iz jogurta s sumakom in peso
Recepti Maksut Aşkar
Česen z grenko čokolado
Recepti Maksut Aşkar
Led iz mesne jušne osnove
Recepti Maksut Aşkar
Breskov kompot
Recepti Maksut Aşkar
Bučna marmelada