Živahen Nico Reynolds je rojen v Dublinu, a ima jamajške korenine. Le-te z velikim navdušenjem izraža skozi hrano, ki jo imate priložnost pripraviti in poskusiti v vaši domači kuhinji. Pridružite se nam ob kuhanju barvitih jedi, polnega okusa!

sestavine

  • 2 čebuli
  • 1 glava strokov česna
  • 4–10 čilijev škotska kapica ali drugih rdečih čilijev
  • 1 žlica kurkume v prahu
  • 4 rdeči čiliji
  • 3 rdeče paprike
  • 250 ml destiliranega belega vinskega kisa
  • 3 žlice francoske gorčice
  • 1 zvrhane žličke kurkume
  • sol

Priprava

  • 1. V blenderju miksajte čebulo, česen in vinski kis, dokler ne nastane gladka zmes.
  • 2. Dodajte rdeče čilije, papriko, gorčico in zmiksajte še enkrat.
  • 3. Zmes prelijte v skledo in ji vmešajte še kurkumo.
  • 4. Mešanico hranite v zaprti posodi.
  • 5. Mešanica se odlično prilega različnim omakam, karijem, mesu na žaru, zelenjavi in celo umešanim jajcem.

Sorodni recepti

Poglej vse