• Porova juha z olivamiRecepti
    Porova juha z olivami

    Preprosta juha, primerna za jesenske in zimske dni. Pripravljena je z zelo zdravim sokom kislega zelja.

  • Govedina s špinačoRecepti
    Govedina s špinačo

    Govedino lahko kuhate v ekonom loncu, večnamenskem kuhalniku ali navadnem loncu. Ko se skuha skupaj s špinačo, jo postrežemo z rižem in jogurtovo omako.

  • Piščančja bedra z rižem in zeleno omakoRecepti
    Piščančja bedra z rižem in zeleno omako

    To je tradicionalen recept za piščanca z rižem, a s številnimi začimbami in omako iz peteršilja, kopra in česna.

  • Masleni piščanec v ekonom loncuRecepti
    Masleni piščanec v ekonom loncu

    Če nimate počasnega kuhalnika, lahko jed pripravite v pokriti posodi za pečenje in jo spečete v pečici, segreti na 150 °C/ 130°C ob ventilatorski peki, 2–3 ure oziroma dokler piščanec ni mehek in povs...

  • Piščančji sataj z rižem in zelenjavoRecepti
    Piščančji sataj z rižem in zelenjavo

    Osnovna metoda in omaka za ta recept dobro uspeta s koščki svinjske pečenke ali s kosi sladkega krompirja, če se odločite za vegetarijansko različico.

  • Pivo in rižota z boereworsomRecepti
    Pivo in rižota z boereworsom

    Izkusite bogate okuse piva in rižote z boereworsom; okušali boste karameliziran boerewors, aromatičen timijan in kremast riž arborio, na vrhu jedi pa je še pekorino, priokus Južne Afrike.

  • Rižota iz rdeče pese s kozjim sirom in lešnikiRecepti
    Rižota iz rdeče pese s kozjim sirom in lešniki

    Kremast riž arborio, okrašen z rumeno peso, nadrobljeno feto in lešniki, se lepo dopolnjuje s pirejem iz pražene rdeče pese. Ta kulinarična mojstrovina je prefinjena in navdušujoča obenem.

  • Rižota s kavo in stracciatelloRecepti
    Rižota s kavo in stracciatello

    Rižota carnaroli z aromatično kavo, črnimi olivami, rozinami in bogato mešanico sira stracciatella, parmezana in limetine lupinice,