• Piščanec z 20 stroki česnaRecepti
    Piščanec z 20 stroki česna

    Pečeni piščanec z 20 stroki česna, prepojen z oljčnim oljem in okusi zelišč, kot so rožmarin, timijan in limonova lupinica, zraven pa mlad krompir. Od peke vam bo ostalo tudi odlično olje, ki ga lahko...

  • Burgerji z začinjenim piščancemRecepti
    Burgerji z začinjenim piščancem

    Kitajski piščanec z začimbami je pri nas še neznanka, na Irskem pa je zelo priljubljen. Hrustljavi piščanec s pomfritom ter ocvrto čebulo in čilijem bo navdušil tudi vas.

  • Kokosova panna cotta ter sorbet s pasijonko in mezcalomRecepti
    Kokosova panna cotta ter sorbet s pasijonko in mezcalom

    Ta sladica brez mleka je popolna za vroče poletne večere. Pasijonkin sorbet lepo dopolnjuje kremasto panna cotto iz kokosovega mleka.

  • Barbadoška marinada za riboRecepti
    Barbadoška marinada za ribo

    Ta klasična barbadoška marinada se običajno pripravi iz lokalnih zelišč, česna, čebule in seveda pekočih čilijev škotska čepica. Na Barbadosu domačini uporabljajo cele polenovke, ki jih pred cvrtjem v...

  • Enostavna čokoladna pasta za oblikovanjeRecepti
    Enostavna čokoladna pasta za oblikovanje

    Poznate Kirsten Tibballs? Priznana avstralska slaščičarka in čokoladna mojstrica je znana po svojih edinstvenih in ustvarjalnih sladicah ter svojem znanju o čokoladi. Sedaj pa lahko njene okuse preizk...

  • Marinirana kraljevska skušaRecepti
    Marinirana kraljevska skuša

    Predjed, ki jo pripravite v 15. minutah, a bo odlična za 30!

  • Ostrige s tatarsko omakoRecepti
    Ostrige s tatarsko omako

    En in edini afrodiziak, ki ga preprosto morate zaužiti.