• Začinjeni božični štruciRecepti
    Začinjeni božični štruci

    Božično štruco lahko razdelite na štiri dele in z njimi obdarujete najdražje. Zdržala bo dva do tri dni, lahko pa jo tudi zamrznete. V vsakem primeru jo pred postrežbo dobro pogrejte.

  • Etonska zmešnjavaRecepti
    Etonska zmešnjava

    To je recept za torto, ki je ni treba speči, ampak jo morate samo ohladiti v hladilniku. Tako lahko več časa porabite za dekoracijo - čudovite mini meringe in s čokolado oblite jagode.

  • Jagnjetina z zelišči in rižemRecepti
    Jagnjetina z zelišči in rižem

    Za okusno kosilo ali večerjo hitro klikni za recept! 

  • Čokoladni špageti z lešniki in belo čokoladoRecepti
    Čokoladni špageti z lešniki in belo čokolado

    Za pravi okus Italije bo poskrbel Luca Ciano, italijanski kuharski mojster, ki s svojo strastjo do hrane in izjemnimi kuharskimi veščinami ustvarja čarobne italijanske jedi. Pridruži se ostalim domači...

  • Piščanec z mangovo salsoRecepti
    Piščanec z mangovo salso

    Če želite osvojiti kuhanje, ima Donal Skehan za vas veliko okusnih receptov, za katere ne potrebujete dodatnih sposobnosti, temveč le kuhinjo in nekaj sestavin. Dober tek!

  • Goveja juhaRecepti
    Goveja juha

    Goveja juha

  • Skandinavski počasi pečen piščanecRecepti
    Skandinavski počasi pečen piščanec

    Skandinavski počasi pečen piščanec        

  • Dušen volovski repRecepti
    Dušen volovski rep

    Dušen volovski rep