Ostrigova omaka
Spodaj si poglej vse naše recepte
ReceptiŠkoljke s čilijem in azijsko baziliko
Pri pripravi školjk pogosto naredimo napako in jih kuhamo predolgo, tako da postanejo gumijaste. Odstavimo jih, takoj ko se odprejo.
ReceptiVijolični rezanci v voku z bambusom in svinjino
Prepustite se živahnim okusom te jedi. Je hitra, okusna in sveža, za pripravo pa rabimo samo 20 minut.
ReceptiPiščanec z ingverjem
Vietnamskega piščanca z ingverjem je zelo lahko pripraviti. Bodite radodarni z ingverjem, ki je zvezda te jedi.
ReceptiNabodala s črnim prašičem in sezamovo soljo
Luke je sicer uporabil črne vietnamske prašiče, a vi lahko za ta nabodala uporabite običajno kakovostno svinjsko vratovino, ki se vam bo prav tako topila v ustih. Ta recept je preprost, a tako nabit z...
ReceptiSvinjska rebrca, dušena v soku mladega kokosa
Za pripravo te vietnamske jedi moramo rebrca marinirati in na hitro ocvreti, da obdržijo okuse in lepo barvo. Na koncu jih podušimo v soku mladega kokosa, ki doda naravno sladkobo. Jed postrežemo in s...
ReceptiPraženi rezanci z ostrigarji
Hitri in okusni sveži tanki jajčni rezanci z ostrigarji, ingverjem in česnom. Omaka, mešanica ostrigine omake, vina shao xing, sezamovega olja in sladkorja, poskrbi za popoln okus.
ReceptiGovedina v voku z užitnim cvetjem
Prekrasne užitne cvetlice v tej jedi so specialiteta osrednjega višavja.
ReceptiCmoki s kozicami in svinjino (mi sui cao)
Mi sui cao je zelo podoben cmoku ali wontonu. Luku tetke izdajo skriven recept in različne tehnike.