• Solata iz mlade nangke s tofujemRecepti
    Solata iz mlade nangke s tofujem

    Uživajte v živahnih okusih te solate, ki na izjemen način združuje različne teksture in okuse, prelita pa je z začinjenim limetovim prelivom.

  • Govedina v voku z užitnim cvetjemRecepti
    Govedina v voku z užitnim cvetjem

    Prekrasne užitne cvetlice v tej jedi so specialiteta osrednjega višavja.

  • Rdeči rezanci z rakovim mesom iz Hai PhongaRecepti
    Rdeči rezanci z rakovim mesom iz Hai Phonga

    Rdeči rezanci, znani kot ‘banh da’, so specialiteta Hai Phonga. Te rezance približno 6 ur sušijo na soncu, preden jih razrežejo.

  • Odlična laksaRecepti
    Odlična laksa

    To pisano jed so navdihnili okusi Severnega teritorija, v njej pa najdemo barramundija in več avtohtonih avstralskih začimb.

  • KaridopitaRecepti
    Karidopita

    Karidopita je sirupasto orehovo pecivo. Mletim orehom dodamo drobtine in začimbe, potem vmešamo razžvrkljana jajca in sladkor. Pečeno pito prepojimo s sladkornim sirupom in jo pustimo stati vsaj nekaj...

  • Nasi s šitakamiRecepti
    Nasi s šitakami

    Verjetno ga že vsi poznate, nizozemskega kuharja in avtorja kuharskih knjig. Govorimo o Rudolphu van Veenu, ki je za vas pripravil obilico sladkih in slanih jedi. Vabljeni k ogledu recepta in samostoj...