Martha peče

©2018 Flour Productions, Inc. All rights reserved.
Martha peče

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 30 Januar ob 22:00

  Oves (E08 - S11)

 2. Sobota 30 Januar ob 22:30

  Kakav (E09 - S11)

 3. Torek 2 Februar ob 13:00

  Grozdje (E10 - S11)

Povzetek

Martha peče se vrača z 11. sezono. Slastne pite, izjemni kolači, neverjetni piškoti. Vrhunske sestavine poskrbijo, da običajne jedi postanejo izjemne.

Epizode

 • 1

  Sušeno sadje

  +

  Če sadje posušite, lahko z njim pečete skozi vse leto. Tokrat bo Martho obiskala Leda Meredith, ki bo pokazala, kako lahko posušimo sadje kar doma.

 • 2

  Jabolka

  +

  Današnja oddaja je namenjena ljubiteljem jabolk. Marthi se bo danes pridružil Zeke Goodband, ki se ukvarja s pridelavo jabolk, Martha pa bo pripravila iz jabolk dve izjemni sladici.

 • 3

  Mlečni izdelki s kulturami

  +

  Pinjenec, jogurt in kisla smetana so mlečni izdelki, ki res izboljšajo okus pečenih dobrot. Martha povabi kmetovalca in pridelovalca mlečnih izdelkov Paula Lacinskega, da pove več o teh izdelkih.

 • 4

  Limone

  +

  Strokovnjak za eksotične rastline Byron Martin se bo pridružil Marthi in razložil, kako lahko vzgajamo citruse v svojem domu.

 • 5

  Ingver

  +

  Ingver je sestavina, katero peki uporabijo, ko hočejo receptom dodati pikanten, sladek okus in nežno toplino. Organski kmetovalec Casey Steinberg se bo tokrat pridružil Marthi in razložil vse o vzgoji in uporabi ingverja.

 • 6

  Sadje s koščicami

  +

  V današnji oddaji bo kmetovalec Al Courchesne povedal več o koščičastem sadju, Martha pa bo pripravila dve odlični sladici z nektarinami in breskvami.

 • 7

  Sveži sir

  +

  Marthi se bo pridružila strokovnjakinja za izdelavo sira Lynn Fleming in razložila, kako naredimo sveži sir, Martha pa bo pripravila dva slastna recepta.

 • 8

  Oves

  +

  Ovseni kosmiči so jutranja klasika. Marthi se bo danes pridružila strokovnjakinja za žito in lastnica mlina Amber Lambke, ki bo spregovorila o pridelavi in uporabi ovsa.

  Naslednji na sporedu
  Sobota 30 Januar ob 22:00
  Na 24Kitchen
 • 9

  Kakav

  +

  Brez kakava ne bi imeli čokolade, in če ne bi imeli čokolade, kaj bi se zgodilo potem? Marthi se bo tokrat pridružila strokovnjakinja za čokolado Amy Guittard, Martha pa bo pripravila neobičajen slan črni kruh s kakavom.

  Naslednji na sporedu
  Sobota 30 Januar ob 22:30
  Na 24Kitchen
 • 10

  Grozdje

  +

  Marthi se bo tokrat pridružil kmetovalec in strokovnjak Len Barron, ki bo spregovoril o različnih vrstah grozdja, Marta pa bo pripravila dva recepta za sladici z grozdjem.

  Naslednji na sporedu
  Torek 2 Februar ob 13:00
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Torek 2 Februar ob 23:00
  Na 24Kitchen
 • 11

  Mandlji

  +

  Mandeljni so dandanes vsepovsod - v mleku, v maslu... Marthi se bo tokrat pridružila strokovnjakinja za mandlje Priscilla Martel, ki nam bo veliko povedala o tem vsestranskem oreščku.

  Naslednji na sporedu
  Torek 2 Februar ob 13:30
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Torek 2 Februar ob 23:30
  Na 24Kitchen
 • 12

  Enostavne slaščice

  +

  Nekaj Marthinih najljubših receptov je narejenih iz mleka v prahu. Holley Grainger bo povedala več o tem mlečnem izdelku, Martha pa iz njega spekla dve slastni sladici.

  Naslednji na sporedu
  Torek 9 Februar ob 13:00
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Torek 9 Februar ob 23:00
  Na 24Kitchen
 • 13

  Jagode

  +

  Marthi se tokrat pridruži strokovnjakinja za jagodičevje Franca Tantillo, ki bo povedala več o gojenem in divjem jagodičevju, Martha pa bo pripravila dve izjemni sladici.

  Naslednji na sporedu
  Torek 9 Februar ob 13:30
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Torek 9 Februar ob 23:30
  Na 24Kitchen