Kumara
Spodaj si poglej vse naše recepte
ReceptiSvinjski gyros
Skrivnost gyrosa je, da meso v začimbah mariniramo vsaj dve uri. Ko je pečeno, ga položimo na kruh pita in dodamo omako tzatziki, paradižnik in čebulo.
ReceptiLososov teriyaki z rižem in zelenjavo
Če je nočete pripraviti sami, uporabite kupljeno teriyaki omako, da nadomestite sojino omako, rjavi sladkor, mirin, česen in koruzni škrob.
ReceptiGoveji fondi v riževih zvitkih
Luke s svežimi sestavinami s tržnice ustvari jed, kjer sodelujejo vsi, saj si vsak zvije svoj rižev zavitek.
ReceptiLosos z omako teriyaki in zelenjava v tempuri
Na tanke rezine narezana zelenjava se spremeni v čudovite grižljaje tempure z rahlim in hrustljavim testom. Zelenjava se odlično poda k pečenemu lososu, domača omaka teriyaki pa poskrbi za pikantno-sl...
ReceptiJagnječji giros
Ta vzhodnjaški giros iz ostankov jagnječje krače in z zamrznjenim krompirčkom znatno skrajša čas priprave. Tako lahko sami pripravite nekvašene kruhke zanj.
ReceptiSkandinavske mesne kroglice
Zdaj lahko sami doma pripravite tradicionalne švedske mesne kroglice in kremno omako, okrašene z rezinami okisanih kumar in črnim poprom.
ReceptiPalačinke z raco
Palačinke z raco so klasična kitajska jed. Skrivnost hrustljavega račjega mesa (v našem primeru so to bedra) je v slanici in počasni kuhi.
ReceptiJagnječje kofte v solatnih listih z metinim jogurtom
Če se želite med peko jagnjetine na žaru pozabavati, pripravite mehke jagnječje kofte.