SOTIRANO TIBETANSKO SVINJSKO LEDJE

Priprava
1. V majhno skledo damo meso in ga prelijemo s sojino omako. Postavimo na stran.
2. Ponev postavimo na srednji ogenj in dodamo svinjsko mast. Počakamo, da se stopi.
3. Mast zlijemo v ponev in dodamo ingver ter česen. Pražimo ju minuto.
4. Dodamo korenje, čebulo in čili. Začinimo s soljo in poprom. Dodamo svinjino. Sotiramo minuto do dve.
5. Premešamo koriander in mlado čebulo ter ju postrežemo.
sestavine
- Sestavine250 g razkoščičenega in tenko narezanega svinjskega ledja 2 žlici sojine omake 2 žlički svinjske masti 2 drobno nasekljana stroka česna 1 žlička olupljenega ingverja narezanega na trakove 1 svež čili narezan na trakove 1 olupljeno korenje narezano na trakove 0.5 drobno nasekljane rdeče čebule 0.5 šopka nasekljanega koriandra 0.5 šopka drobno nasekljane mlade čebule