ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Kuhar Van

Kuhar Van

Kuhar Van

Redzuawan Ismail je znan malezijski televizijski kuhar, ki ga bolj poznajo kot Kuharja Vana. Kariero je začel kot računovodja, ko pa je ugotovil, da azijska kuhinja v zahodnih državah postaja vedno bolj priljubljena , se je odločil, da se posveti promoviranju malezijske kuhinje in kuhinj drugih držav iz jugovzhodne Azije.

Ima diplomo za kuharja in hotelirskega menedžerja, ki jo je pridobil na kulinarični akademiji v Kaliforniji, ter diplomo kulinarične šole "Ritz Escoffier" v Parizu. Trenutno je ambasador znamke za letalsko družbo AirAsia.

Kuhar Van je v intervjuju februarja 2010 pojasnil svoje neobičajno poreklo: njegov oče ima korenine na Malajskih otokih in Javi, njegova mama pa je po rodu Japonka. Ima dva otroka. Hči Serina Redzuawan je znana malezijska igralka, sin Muhammad Nazri bin Redzuawan pa je šel po očetovih stopinjah in je tudi kuhar.