ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Žar turneja s Primožem



Primoža poznamo že iz njegovih prejšnjih oddaj “V kuhinji s Primožem” in “Z vrta na mizo”. 

Tokrat pa bo Primož obiskal zanimive gostitelje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in v Bosni in Hercegovini. Povsod, kjer se bo ustavil, bo predstavil različne lokalne načine peke na žaru, hkrati pa bo predstavil tudi posamezno lokacijo, pokrajno, tamkajšnjo krajevno folkloro in običaje.

Uživali bomo v opazovanju slikovitosti priprave različnih žarov in seveda v čudovitem okolju južnega Balkana. 

Primoževo popotovanje se bo začelo v ljubljanskem Šentvidu, v Parku Žibert, kjer bo predstavil kako se “pri nas” peče vola. Ko se bo vol “odvrtel” do konca in bodo gostje postreženi, pa se bo Primož z ekipo odpeljal na otok Kaprije, ki je znan po peki na gradelah. Nato bodo krenili do Sarajeva na čevapčiče, se vrnili v Metković na jegulje, pot nadaljevali do Like, kjer bodo pripravili jagnjetino, v Beogradu bodo uživali na splavu in nato pot zaključili v Leskovcu.

Premiera prve oddaje bo 29. 6. 2018 ob 13. uri na 24Kitchen, druge pa ji bodo sledile ob petkih ob 13. uri.



Najnovejši recepti