Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement

V kuhinji s Primožem

Primoža poznamo iz oddaje "Z vrta na mizo. Najboljše iz Slovenije", v kateri je s svojo premično kuhinjo potoval po Sloveniji, ter s kulinaričnega vidika predstavljal njene pokrajine. Iz ekološko pridelanih sezonskih sestavin posameznih lokalnih pridelovalcev je tradicionalne jedi predstavljal na "sodobnih" krožnikih. 

V letošnji sezoni prihaja v naše domove z novo kulinarično oddajo "V kuhinji s Primožem", ki bo v celoti posneta v njegovem kulinaričnem studiu. V sproščenem vzdušju svojega doma bo z uporabo organskih, sezonskih in tudi lokalnih sestavin  pripravljal jedi primerne za toplejše pomladanske in poletne dni. Med ustvarjanjem slastnih krožnikov pa bo predstavil nekaj kuharskih trikov in razkril tudi kakšno kuharsko skrivnost, ki bo gledalcem olajšala kuhanje.

Najnovejši recepti