ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

V iskanju popolnosti

Potovanje v osrčje britanske hrane.

Sladoled z okusom slanine in jajc. Kaša s polži. Krompirček, pripravljen v izsuševalniku. Pristop Hestona Blumenthala do hrane je tako neobičajen kot izviren. V svoji restavraciji 'The Fat Duck', izbrani za najboljšo restavracijo na svetu leta 2005 in Michelinovo restavracijo leta 2001, Blumenthal žanje velik uspeh z znanstveno kulinaričnimi jedilniki in postopki, ki na izziv postavljajo tradicionalno dojemanje okusov. Zdaj se bo posvetil osmim najbolj priljubljenim jedem v Združenem kraljestvu. Od pastirske pite do krompirčka z ribo, vsaki jedi bo Blumenthal dal svoj pečat z znanstveno peko v prizadevanju, da ustvari najpopolnejšo različico, kar ste jih kdaj okusili.