Povzetek
Zvezda najpopularnejše avstralske dnevne serije o kuhanju, Justine Schofield, uide iz kuhinje in se poda na ultimativno pustolovščino za sladokusce skozi tropski Queensland.
Zvezda najpopularnejše avstralske dnevne serije o kuhanju, Justine Schofield, uide iz kuhinje in se poda na ultimativno pustolovščino za sladokusce skozi tropski Queensland.
Pridružite se Justine na kulinaričnem popotovanju po Queenslandu. Tokrat bo pripravila postrv v listih bananovca, obiskala tržnico in nam postregla s hrustljavo solato.
Justine se spusti po prelepi reki Tellebugera, zatem pa na plaži pripravi hiter in zdrav zajtrk s chia semeni.
Justine z lokalnim vodičem nabira školjke, katere bo zanjo skuhal Spencer Patrick. Zatem se poda k lokalnim ribičem po sestavine za solato z morskimi sadeži.
Justine in Kev nabirata rake, kasneje jih bosta skuhala, vi pa boste odločili, katere izgledajo boljši.
Justine gre z lokalnim chefom Damienom Stylesom po kozice za omako nim jam, v pivovarni pa kupi sveže pivo za pripravo čebulnih obročkov.
Justine se odpravi na lokalno kmetijo po sestavine za kuhanje. Terri Taylor pripravi nabodala s piščančkom in kurkumo.
Justine obišče španski kotiček v Parku Paronella v Queenslandu in pripravi paello. Potem se vrne na plažo, kjer na žaru speče mango, nazadnje pa obišče znan bar z rumom, kjer tudi sama pripravi nekaj vrst pijač z rumom.
Justine preizkusi življenje na čolnu. Na krovu pripravi ribji hamburger, potem pa v restavraciji poskusi posebno ribo. Nazadnje pripravi še nabodala s kozicami in svinjino.
Lokalno podjetje s siri odpelje Justine v ohlajeno sobo, kjer preizkusi več različni sirov in izbere pravega za svojo jed.
Justine v Mossmanu poišče lokalni kakav, s katerim pripravi pomako iz jajčevcev in kakava. Potem pripravi omleto iz treh vrst sira ter solato s svinjino, lubenico in kurkumo.