Četrtek

7 Oktober

  • 06:05

    Moja kuhinja je zakon: Avstralija

    +

    , 6. sezona | 24. epizoda

    Pojdite nas oddajo
  • 07:00

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    Kimberley, Avstralija, 1. sezona | 5. epizoda

    Curtis obišče severni del Zahodne Avstralije, kjer ga aborigin poduči o starodavnih načinih ribolova. Poleg tega tudi pase govedo in najde bisere v ostrigi.

    Pojdite nas oddajo
  • 07:30

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    La Rioja, Španija, 1. sezona | 6. epizoda

    Curtis s prijatelji odpotuje v gorovja Španije, kjer molze koze, išče gobe s prejemnikom Michelinove zvezdice in odpre 60 let staro steklenico vina v vinski kleti, katere arhitekt je legenda.

    Pojdite nas oddajo
  • 08:00

    Zelenjava z Jamiejem

    +

    Slasten čili in pite, 1. sezona | 6. epizoda

    Jamie pripravi zmagovalni čili, pastinakovo juho in božanske bližnjevzhodne vegetarijanske jedi iz testa.

    Pojdite nas oddajo
  • 09:00

    Pečemo z Miljuschko

    +

    Savojsko pecivo, 1. sezona | 3. epizoda

    Miljuschka danes peče savojsko pecivo. Pripravi tudi bebi piškote s čokoladno omako in tortico s piškoti in malinami.

  • 09:30

    Peka s Franciscom Moreiro

    +

    Želatinaste sladice, 2. sezona | 5. epizoda

    Če ste mislili, da se želatino naredi tako, da samo zmešate prašek in vodo ter jo postavite v hladilnik, vas lahko Franscisco veliko nauči. Pokazal bo pripravo želatine iz limone in lubenice, čokoladne želatine in mangove želatine.

    Pojdite nas oddajo
  • 10:00

    Čokolada z Rachel Khoo

    +

    Od zrna do tablice, 1. sezona | 3. epizoda

    Rachel Khoo bo raziskala enkratno pot čokolade od skromnega zrna do slastne tablice. Obiskala bo dva čokoladarja, ki ji bosta pokazala, kako točno nastane čokolada.

    Pojdite nas oddajo
  • 10:55

    MAKSUTOVE JEDI V NOVI PREOBLEKI

    +

    Mešana zelenjava, 1. sezona | 7. epizoda

    Simpatičen in ustvarjalen chef Maksut Ashkar se že dolgo posveča neo-lokalnemu vidiku hrane in poskuša v turško kuhinjo vnesti nov, svež, sodoben in umetniški pridih.

  • 11:25

    Dober tek

    +

    Grški otok, 5. sezona | 9. epizoda

    Recepte v tej epizodi navdihujejo jedi, ki jih je Lora preizkusila na grškem otoku Skopelos. Pripravita kombinacijo z ovčjim sirom, pečeno čebulo in sezamovimi semeni. Po tem pripravita znamenito grško musako.

    Pojdite nas oddajo
  • 11:55

    Jed dneva z Nigelom Slaterjem

    +

    Iz enega lonca, 1. sezona | 5. epizoda

    Nigel nam bo pokazal, da je včasih preprosta kuhinja tudi najboljša. Pokazal nam bo pripravo obare z artičoko, piščanca z jabolčnikom in drobljencem.

  • 12:30

    Jed dneva z Nigelom Slaterjem

    +

    Porabimo čisto vse, 1. sezona | 6. epizoda

    Nigel nam bo pokazal, kako kar najbolje izkoristimo sestavine, ki jih kupujemo vsak teden. Skuhal bo juho iz buče maslenke, ragu iz rebrc in riž s češnjami in čokolado.

  • 13:00

    Hestonove britanske jedi

    +

    Pečena govedina, 1. sezona | 2. epizoda

    V Britaniji najdemo nekaj najbolj ikoničnih jedi celega sveta. Tokrat bo Heston razkril neverjetne zgodbe o pečeni govedini in izvoru te jedi, ter na koncu pripravil svojo različico te jedi.

  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    Južna Avstralija, 2. sezona | 1. epizoda

    Curtis se s svojo ekipo iz Maude dobi z vinarjem Chesterjem Osbornom na pokušini vina.

    Pojdite nas oddajo
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    Rim, 2. sezona | 2. epizoda

    Curtis bo odpotoval v osrčje Rima, kje bo s pomočjo domačinov spoznal kuhinjo iz rimskih časov.

    Pojdite nas oddajo
  • 15:00

    Jamie Oliver: Ribje jedi

    +

    Jamiejeve ribje večerje, Dodatno | Episode 1

    Kuhar Jamie Oliver predstavlja recepte, ki navdihnejo ljubitelje rib, da bi poskusili nove vrste in bolj trajnostne oblike morske hrane.

    Pojdite nas oddajo
  • 16:00

    MAKSUTOVE JEDI V NOVI PREOBLEKI

    +

    Riž, 1. sezona | 8. epizoda

    Simpatičen in ustvarjalen chef Maksut Ashkar se že dolgo posveča neo-lokalnemu vidiku hrane in poskuša v turško kuhinjo vnesti nov, svež, sodoben in umetniški pridih.

  • 16:30

    Dober tek

    +

    Grški otok, 5. sezona | 9. epizoda

    Recepte v tej epizodi navdihujejo jedi, ki jih je Lora preizkusila na grškem otoku Skopelos. Pripravita kombinacijo z ovčjim sirom, pečeno čebulo in sezamovimi semeni. Po tem pripravita znamenito grško musako.

    Pojdite nas oddajo
  • 17:00

    Pečemo z Miljuschko

    +

    Sladice brez glutena, 1. sezona | 4. epizoda

    Tudi brez glutena se da peči, zato Miljuschka zamesi testo brez glutena. Najprej pripravi mini limonino pito z beljakovinsko kremo. Nato speče cheesecake z marakujo.

  • 17:30

    Peka s Franciscom Moreiro

    +

    Polnila, 2. sezona | 6. epizoda

    Z dobrim polnilom lahko običajno sladico povzdignete v pravi slaščičarski biser. Francisco nam pokaže tri primere tega: francoski toast, polnjen z vaniljevo kremo, čokoladni mousse, polnjen s kavo, in mafine, v katerih se skriva okus po pralinejih.

    Pojdite nas oddajo
  • 18:00

    Čokolada z Rachel Khoo

    +

    Razvajanje, 1. sezona | 4. epizoda

    Rachel Khoo bo raziskala, zakaj se čokoladi tako težko upremo, in pripravila svoje najljubše razkošne pregrehe. Med drugim bo pripravila čokoladno peno.

    Pojdite nas oddajo
  • 19:00

    Jed dneva z Nigelom Slaterjem

    +

    Iz enega lonca, 1. sezona | 5. epizoda

    Nigel nam bo pokazal, da je včasih preprosta kuhinja tudi najboljša. Pokazal nam bo pripravo obare z artičoko, piščanca z jabolčnikom in drobljencem.

  • 19:30

    Jed dneva z Nigelom Slaterjem

    +

    Porabimo čisto vse, 1. sezona | 6. epizoda

    Nigel nam bo pokazal, kako kar najbolje izkoristimo sestavine, ki jih kupujemo vsak teden. Skuhal bo juho iz buče maslenke, ragu iz rebrc in riž s češnjami in čokolado.

  • 20:00

    Ginova pustolovščina z vlakom po Italiji

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TORINA, 7. sezona | 1. epizoda

    Gino se je vrnil v domovino. Po Italiji bo potoval z vlaki in občudoval prekrasne mimobežeče pokrajine. Pot bo začel v Franciji, v aplskem mestu Breil-Sur-Roya.

  • 20:30

    Ginova pustolovščina z vlakom po Italiji

    +

    SIENA - ASCIANO, 7. sezona | 2. epizoda

    Gino bo šel na svetovno popotovanje po čudovitem toskanskem podeželju, in sicer na zgodovinskem parnem vlaku. Spekel bo tudi tradicionalni panforte.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Ribje jedi

    +

    Jamiejeve ribje večerje, Dodatno | Episode 1

    Kuhar Jamie Oliver predstavlja recepte, ki navdihnejo ljubitelje rib, da bi poskusili nove vrste in bolj trajnostne oblike morske hrane.

    Pojdite nas oddajo
  • 22:00

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    Južna Avstralija, 2. sezona | 1. epizoda

    Curtis se s svojo ekipo iz Maude dobi z vinarjem Chesterjem Osbornom na pokušini vina.

    Pojdite nas oddajo
  • 22:30

    Izlet s Curtisom Stonom

    +

    Rim, 2. sezona | 2. epizoda

    Curtis bo odpotoval v osrčje Rima, kje bo s pomočjo domačinov spoznal kuhinjo iz rimskih časov.

    Pojdite nas oddajo
  • 23:00

    Hestonove britanske jedi

    +

    Pečena govedina, 1. sezona | 2. epizoda

    V Britaniji najdemo nekaj najbolj ikoničnih jedi celega sveta. Tokrat bo Heston razkril neverjetne zgodbe o pečeni govedini in izvoru te jedi, ter na koncu pripravil svojo različico te jedi.

  • 00:00

    Dober tek

    +

    Grški otok, 5. sezona | 9. epizoda

    Recepte v tej epizodi navdihujejo jedi, ki jih je Lora preizkusila na grškem otoku Skopelos. Pripravita kombinacijo z ovčjim sirom, pečeno čebulo in sezamovimi semeni. Po tem pripravita znamenito grško musako.

    Pojdite nas oddajo
  • 00:30

    MAKSUTOVE JEDI V NOVI PREOBLEKI

    +

    Riž, 1. sezona | 8. epizoda

    Simpatičen in ustvarjalen chef Maksut Ashkar se že dolgo posveča neo-lokalnemu vidiku hrane in poskuša v turško kuhinjo vnesti nov, svež, sodoben in umetniški pridih.

  • 01:00

    Moja kuhinja je zakon: Avstralija

    +

    , 6. sezona | 25. epizoda

    Pojdite nas oddajo
  • 02:00

    Čokolada z Rachel Khoo

    +

    Razvajanje, 1. sezona | 4. epizoda

    Rachel Khoo bo raziskala, zakaj se čokoladi tako težko upremo, in pripravila svoje najljubše razkošne pregrehe. Med drugim bo pripravila čokoladno peno.

    Pojdite nas oddajo
  • 02:45

    Ginova pustolovščina z vlakom po Italiji

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TORINA, 7. sezona | 1. epizoda

    Gino se je vrnil v domovino. Po Italiji bo potoval z vlaki in občudoval prekrasne mimobežeče pokrajine. Pot bo začel v Franciji, v aplskem mestu Breil-Sur-Roya.

  • 03:10

    Ginova pustolovščina z vlakom po Italiji

    +

    SIENA - ASCIANO, 7. sezona | 2. epizoda

    Gino bo šel na svetovno popotovanje po čudovitem toskanskem podeželju, in sicer na zgodovinskem parnem vlaku. Spekel bo tudi tradicionalni panforte.

  • 03:30

    Pečemo z Miljuschko

    +

    Sladice brez glutena, 1. sezona | 4. epizoda

    Tudi brez glutena se da peči, zato Miljuschka zamesi testo brez glutena. Najprej pripravi mini limonino pito z beljakovinsko kremo. Nato speče cheesecake z marakujo.

  • 03:55

    Peka s Franciscom Moreiro

    +

    Polnila, 2. sezona | 6. epizoda

    Z dobrim polnilom lahko običajno sladico povzdignete v pravi slaščičarski biser. Francisco nam pokaže tri primere tega: francoski toast, polnjen z vaniljevo kremo, čokoladni mousse, polnjen s kavo, in mafine, v katerih se skriva okus po pralinejih.

    Pojdite nas oddajo
  • 04:20

    Kuhajmo z Guyem Turlandom

    +

    Družinska kavarna, 1. sezona | 4. epizoda

    Prišel je čas, ko mora Guy v kuhinjo v družinski kavarni The Depot. V kuhinji se bo Guy imel priložnost poigrati z različnimi sestavinami. Potem bo čas za zabavo - Guy bo prijateljem pripravil odličen zrezek s čimičuri salso.

    Pojdite nas oddajo
  • 04:45

    MAKSUTOVE JEDI V NOVI PREOBLEKI

    +

    Riž, 1. sezona | 8. epizoda

    Simpatičen in ustvarjalen chef Maksut Ashkar se že dolgo posveča neo-lokalnemu vidiku hrane in poskuša v turško kuhinjo vnesti nov, svež, sodoben in umetniški pridih.

  • 05:15

    Jamie Oliver: Ribje jedi

    +

    Jamiejeve ribje večerje, Dodatno | Episode 1

    Kuhar Jamie Oliver predstavlja recepte, ki navdihnejo ljubitelje rib, da bi poskusili nove vrste in bolj trajnostne oblike morske hrane.

    Pojdite nas oddajo