Spored
Četrtek
28 Marec
06:00
Gordon Ramsay: Bodoče zvezde
+Tretja epizoda, 2. sezona | 3. epizoda
Gordon Ramsay zadolži ekipo, da v Manchestru organizira drag brunch brez dna. Potem poskuša ugotoviti, kdo se spozna na trg s fitnes hrano.
07:00
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Nha Trang, 1. sezona | 3. epizoda
Luke odkrije Nha Trang, poznan po raznolikem morskem življenju in prelepi obali.
07:30
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Hoi An, 1. sezona | 4. epizoda
Luke se ustavi v Hoi Anu, očarljivem mestecu z Unescovega seznama kulturne dediščine. Luke pove, da je tamkajšnja hrana izjemna.
08:00
Jamie Oliver: Jamie doma
+Pica, 1. sezona | 13. epizoda
Jamie obožuje pico in na potovanjih po Italiji je izvedel številne zanimive različice receptov, ki so se ohranile iz generacijo v generacijo.
Pojdite nas oddajo08:30
Jamie Oliver: Jamie doma
+Buče, 2. sezona | 1. epizoda
Pojdite nas oddajo09:00
Rudolphova pekarna: Mladi peki
+Epizoda 17, 1. sezona | 17. epizoda
10:00
Hestonova pojedina
+Srednjeveška pojedina, 1. sezona | 2. epizoda
V srednjem veku so hrano uporabljali v namen zabave in pobega pred kruto realnostjo vsakodnevnega življenja. Tokrat bo Heston ustvaril odlično večerno pojedino.
Pojdite nas oddajo11:00
Micheline toskanske jedi
+Žafran, 1. sezona | 1. epizoda
Kuharica Michela Chiappa valižansko-italijanskega porekla pripravlja tradicionalne italijanske jedi za vso družino. Odpravi se po Toskani, kjer odkriva božanske lokalne sestavine.
11:30
Dober tek
+Bulgur s haloumi sirom, 2. sezona | 12. epizoda
Lora in Stoyan bosta tokrat pripravljala jedi, ki se zdijo praznične, in sicer božansko solato, popečeno jagnjetino s testeninami in špinačo ter mafine z makom, marelicami in čokolado.
Pojdite nas oddajo12:00
Marcus Wareing in zgodbe z vrtička
+Jelenjad, 2. sezona | 7. epizoda
Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Uči se o ponovni naselitvi divjih živali in nadzoru jelenjadi ter spozna kuharske vajence.
12:30
Marcus Wareing in zgodbe z vrtička
+Morska sol, 2. sezona | 8. epizoda
Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Obišče Maldon, kjer se pouči o proizvodnji soli, na kmetiji pa postavi eksperimentalno gredico za gojenje užitnega cvetja.
13:00
David Skoko: motor, vino in kuhar
+Pionirji graševine, 1. sezona | 3. epizoda
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
13:30
David Skoko: motor, vino in kuhar
+Zmagovalci leta 1928, 1. sezona | 4. epizoda
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
14:00
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Da Nang, 1. sezona | 5. epizoda
Luke je že skoraj na polovici potovanja, v Da Nangu, živahnem mestu na obali.
14:30
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Hue, 1. sezona | 6. epizoda
Luke obišče Hue, znan po kraljevski zapuščini, starodavni imperialni arhitekturi in bogati kraljevski kulinariki.
15:00
Jamie Oliver: Jamie doma
+Gobe, 2. sezona | 2. epizoda
Pojdite nas oddajo15:30
Jamie Oliver: Jamie doma
+Paprike in čiliji, 2. sezona | 3. epizoda
Pojdite nas oddajo16:00
Micheline toskanske jedi
+Družinska večerja, 1. sezona | 2. epizoda
Kuharica Michela Chiappa valižansko-italijanskega porekla predstavi najboljše toskanske jedi in se odpravi po Toskani, da bi spoznala pridelovalce božanskih lokalnih pridelkov in sestavin. Pripravi izvrstne testenine bolognese za celo družino in tradicionalen italijanski pesto.
16:30
Dober tek
+Bulgur s haloumi sirom, 2. sezona | 12. epizoda
Lora in Stoyan bosta tokrat pripravljala jedi, ki se zdijo praznične, in sicer božansko solato, popečeno jagnjetino s testeninami in špinačo ter mafine z makom, marelicami in čokolado.
Pojdite nas oddajo17:00
Rudolphova pekarna: Mladi peki
+Epizoda 17, 1. sezona | 17. epizoda
17:30
Rudolphova pekarna: Mladi peki
+Epizoda 18, 1. sezona | 18. epizoda
18:00
Skrivnost tete Cátie
+Divji okusi, 4. sezona | 37. epizoda
Divje sestavine se rodijo spontano. Ne gojijo jih. Teta Cátia se jim bo bolj posvetila. Jajca benedikt z beluši in divjim lososom in holandsko omako. Mesna obara z divjim rižem, ki je daljši in temnejši od običajnega.
Pojdite nas oddajo18:30
Skrivnost tete Cátie
+Najmlajši (z najmlajšim sinom Antoniem), 4. sezona | 38. epizoda
Otroke rodimo; potem jim damo krila. Pri najmlajšem sinu teta Cátia še ni pripravljena na naslednji korak. Učila ga bo kuhati! Antonievi rezanci s piščancem. Sledi tunova lazanja z riževimi palačinkami in mousse z jagodičjem in medenim satovjem.
Pojdite nas oddajo19:00
Marcus Wareing in zgodbe z vrtička
+Jelenjad, 2. sezona | 7. epizoda
Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Uči se o ponovni naselitvi divjih živali in nadzoru jelenjadi ter spozna kuharske vajence.
20:00
Paul Hollywood odkriva Japonsko
+Tokio, 1. sezona | 1. epizoda
Paul Hollywood začenja kulturno-kulinarično potovanje po Japonskem v Tokiu, kjer gre na večerjo za eno osebo, poje karaoke in se obleče v nindža želvo.
21:00
Gordon Ramsay: Bodoče zvezde
+Četrta epizoda, 2. sezona | 4. epizoda
Tokrat je pomembna inovativnost. Gordon Ramsay povabi ekipe v Oxford, da pripravijo enak krožnik sušija, kot ga je prikazal mojster. Nato morajo ustvariti koktajl v pločevinki in ga predstaviti na slavnostni veslaški regati. Kdo bo najuspešnejši?
22:00
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Da Nang, 1. sezona | 5. epizoda
Luke je že skoraj na polovici potovanja, v Da Nangu, živahnem mestu na obali.
22:30
Vietnamske železnice Luka Nguyena
+Hue, 1. sezona | 6. epizoda
Luke obišče Hue, znan po kraljevski zapuščini, starodavni imperialni arhitekturi in bogati kraljevski kulinariki.
23:00
David Skoko: motor, vino in kuhar
+Pionirji graševine, 1. sezona | 3. epizoda
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
23:30
David Skoko: motor, vino in kuhar
+Zmagovalci leta 1928, 1. sezona | 4. epizoda
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
00:00
Dober tek
+Bulgur s haloumi sirom, 2. sezona | 12. epizoda
Lora in Stoyan bosta tokrat pripravljala jedi, ki se zdijo praznične, in sicer božansko solato, popečeno jagnjetino s testeninami in špinačo ter mafine z makom, marelicami in čokolado.
Pojdite nas oddajo00:30
Micheline toskanske jedi
+Družinska večerja, 1. sezona | 2. epizoda
Kuharica Michela Chiappa valižansko-italijanskega porekla predstavi najboljše toskanske jedi in se odpravi po Toskani, da bi spoznala pridelovalce božanskih lokalnih pridelkov in sestavin. Pripravi izvrstne testenine bolognese za celo družino in tradicionalen italijanski pesto.
01:00
Paul Hollywood odkriva Japonsko
+Tokio, 1. sezona | 1. epizoda
Paul Hollywood začenja kulturno-kulinarično potovanje po Japonskem v Tokiu, kjer gre na večerjo za eno osebo, poje karaoke in se obleče v nindža želvo.
01:55
Gordon Ramsay: Bodoče zvezde
+Četrta epizoda, 2. sezona | 4. epizoda
Tokrat je pomembna inovativnost. Gordon Ramsay povabi ekipe v Oxford, da pripravijo enak krožnik sušija, kot ga je prikazal mojster. Nato morajo ustvariti koktajl v pločevinki in ga predstaviti na slavnostni veslaški regati. Kdo bo najuspešnejši?
02:40
Hestonova pojedina
+Srednjeveška pojedina, 1. sezona | 2. epizoda
V srednjem veku so hrano uporabljali v namen zabave in pobega pred kruto realnostjo vsakodnevnega življenja. Tokrat bo Heston ustvaril odlično večerno pojedino.
Pojdite nas oddajo03:30
Jamie Oliver: Jamie doma
+Gobe, 2. sezona | 2. epizoda
Pojdite nas oddajo04:20
Dober tek
+Bulgur s haloumi sirom, 2. sezona | 12. epizoda
Lora in Stoyan bosta tokrat pripravljala jedi, ki se zdijo praznične, in sicer božansko solato, popečeno jagnjetino s testeninami in špinačo ter mafine z makom, marelicami in čokolado.
Pojdite nas oddajo05:10
Skrivnost tete Cátie
+Divji okusi, 4. sezona | 37. epizoda
Divje sestavine se rodijo spontano. Ne gojijo jih. Teta Cátia se jim bo bolj posvetila. Jajca benedikt z beluši in divjim lososom in holandsko omako. Mesna obara z divjim rižem, ki je daljši in temnejši od običajnega.
Pojdite nas oddajo