Četrtek

18 April

  • 06:00

    Ainsleyjeva karibska kuhinja

    +

    Dominika, 1. sezona | 8. epizoda

    Deževni gozdovi na Dominiki skrivajo veliko slapov in rek. Ainsley se bo odpravil k najlepšemu slapu, nato pa na črnem pesku pripravil slastno jed.

  • 07:00

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    Novo leto v Luang Prabangu, 2. sezona | 3. epizoda

    Luke ostane v Luang Prabangu in se pridruži največjemu novoletnemu praznovanju v državi.

  • 07:30

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    4000 otokov, Laos, 2. sezona | 4. epizoda

    Luke se odpravi na južni del Laosa na arhipelag 4000 otokov, kjer ribolov dobi povsem nov pomen.

  • 08:00

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    Epizoda 17, 1. sezona | 17. epizoda

    Jamie bo klasičnega pečenega piščanca pripravil s francoskim pridihom. Pokazal nam bo tudi, kako lahko uporabimo star kruh.

  • 08:30

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    Epizoda 18, 1. sezona | 18. epizoda

    Jamie bo pečenega piščanca združil z okusi pice margerite in ustvaril novo jed, ki bo všeč celotni družini. Za prigrizek pa bodo topli kruhki z rakci.

  • 09:00

    Rudolphova pekarna: Praznična peka

    +

    Sosedska zabava, 1. sezona | 4. epizoda

    Povabite vse sosede, saj je čas za zabavo. Rudolph pripravi pladenj s slanimi prigrizki, v katerih bodo uživali vsi. Vas mika še sladica? Potem ne spreglejte pladnja za sladico s'mores z domačimi piškoti, čokolado, svežim sadjem in penicami.

  • 09:30

    Rudolphova pekarna: Praznična peka

    +

    Rojstvo, 1. sezona | 5. epizoda

    Novopečeni mamici lahko podarite plišastega medvedka, še zabavneje pa je, če ji ga spečete. Sicer to zahteva nekaj truda, a navdušenja gotovo ne bo manjkalo. Bi raje kaj enostavnejšega? Rudolph bo pripravil tudi posebne čokoladice.

  • 10:00

    Žar turneja s Primožem

    +

    Beograd, 1. sezona | 7. epizoda

    V tej epizodi bo Primož odpotoval v Beograd, glavno mesto Srbije. V njeni soseski Jakovo bo na žaru pekel okusne zrezke iz govejega mesa in ribjega očesa.

  • 10:30

    V kuhinji s Primožem

    +

    Spomladanski pozdrav, 1. sezona | 1. epizoda

    V tej epizodi bo Primož pripravljal regratovo solato, kurjo juhico z domačimi rezanci in račje prsi v temnem pivu s pirejem iz pastinaka (staro slo ime: navadni rebrinec ali divji bršč). Poširal bo jajca, račje prsi pa bo zvakumirane skuhal tako, da jih bo “kopal” v pari.

  • 11:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, 1. sezona | 6. epizoda

    Rachel bo tokrat pripravila svojo različico priljubljene švedske jedi, imenovane wallenberger-burger. Za sladico pa bo veganska in brezglutenska čokoladna torta.

  • 11:30

    Dober tek

    +

    Doma, 7. sezona | 3. epizoda

    Lora in Stoyan se osredotočata na domače jedi. Pripravita zeljno solato z vegansko majonezo, mesno obaro in velikonočne pletenice s čokolado.0

    Pojdite nas oddajo
  • 12:00

    Marcus Wareing in zgodbe z vrtička

    +

    Jelenjad, 2. sezona | 7. epizoda

    Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Uči se o ponovni naselitvi divjih živali in nadzoru jelenjadi ter spozna kuharske vajence.

  • 12:30

    Marcus Wareing in zgodbe z vrtička

    +

    Morska sol, 2. sezona | 8. epizoda

    Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Obišče Maldon, kjer se pouči o proizvodnji soli, na kmetiji pa postavi eksperimentalno gredico za gojenje užitnega cvetja.

  • 13:00

    David Skoko: motor, vino in kuhar

    +

    Poštna znamka z žlahtino, 1. sezona | 9. epizoda

    David Skoko nas popelje na otok Krk, kjer obišče Antona Katunarja, strastnega zgodovinarja, IT-jevca, zbiralca in otoškega vinarja, čigar vina sta pila sam papež in ameriški predsednik. To še ni vse: San Marino je izdal znamko z njegovo žlahtino.

  • 13:30

    David Skoko: motor, vino in kuhar

    +

    Gospodarji Dingača, 1. sezona | 1. epizoda

    Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.

  • 14:00

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    Siem Reap, Kambodža, 2. sezona | 5. epizoda

    Luke prečka reko Mekong ter se odpravi v Kambodžo in starodavno mesto Siam Reap.

  • 14:30

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    Phnom Penh, Kambodža, 2. sezona | 6. epizoda

    Luke se odpravi v živahno glavno mesto Kambodže, Phnom Penh, kjer odkrije nekaj nenavadnih dobrot.

  • 15:00

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    19. epizoda, 1. sezona | 19. epizoda

    Jamie bo na hitro pripravil obrok kot iz restavracije, ki pa ga preprosto poustvarimo doma. To bo holandska omaka z avokadom, na pari skuhano ribo in šparglji. Sin Buddy pa mu bo pomagal pri pripravi pice.

  • 15:30

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    20. epizoda, 1. sezona | 20. epizoda

    Jamie nam bo pokazal pripravo preproste jedi s piščancem v enem pekaču, pri kateri vse delo opravi pečica. Potem pa nam bo pokazal še nov način uporabe brokolija v cmočkih.

  • 16:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ribarjenje na zahodni obali, 1. sezona | 7. epizoda

    Rachel bo tokrat pripravila jastoga na žaru z zeljnato solato s kumino. Za sladico pa bodo čokoladno-kokosovi grmički z jagodičevjem.

  • 16:30

    Dober tek

    +

    Doma, 7. sezona | 3. epizoda

    Lora in Stoyan se osredotočata na domače jedi. Pripravita zeljno solato z vegansko majonezo, mesno obaro in velikonočne pletenice s čokolado.0

    Pojdite nas oddajo
  • 17:00

    Rudolphova pekarna: Praznična peka

    +

    Obiski (Gostje), 1. sezona | 6. epizoda

    Bi radi gostom postregli kaj posebej prazničnega? Pripravite jim domače poslastice. Rudolph bo za ljubitelje sadja pripravil nebeško malinovo pito, za ljubitelje čokolade pa čokoladne skledice s stepeno smetano in sadjem.

  • 17:30

    Rudolphova pekarna: Praznična peka

    +

    Otroška zabava, 1. sezona | 7. epizoda

    Na otroški zabavi ne sme manjkati sladkarij. Kaj pravite na praznično torto z bonboni? Rudolph pa bo pripravil tudi sladico iz čokolade, piškotov, prest in oreščkov.

  • 18:00

    Skrivnost tete Cátie

    +

    Ugodne, a okusne ribe, 5. sezona | 23. epizoda

    Teta Cátia ima v zamrzovalniku vedno osliča, rdečega okuna in lignje, saj so ugodni. Tokrat bo pripravila ocvrtega osliča z majonezo z baziliko, fileje rdečega okuna z mandljevo skorjico in repo ter preprost krompirjev frikase.

    Pojdite nas oddajo
  • 18:30

    Skrivnost tete Cátie

    +

    Kulinarika Beire, 5. sezona | 24. epizoda

    Beirã se ponaša z odlično kulinariko. Teta Cátia jo bo predstavila na svoj način. Pripravila bo fižolovo juho s šunko, cvetačo in rižem, jajčevce s prepeličjim mesom in sladkim krompirjem ter sladek pire krompir z mlekom in cimetom.

    Pojdite nas oddajo
  • 19:00

    Marcus Wareing in zgodbe z vrtička

    +

    Jelenjad, 2. sezona | 7. epizoda

    Marcus Wareing raziskuje nove možnosti na svojem majhnem posestvu v Sussexu. Uči se o ponovni naselitvi divjih živali in nadzoru jelenjadi ter spozna kuharske vajence.

  • 20:00

    Stanley Tucci raziskuje Italijo

    +

    BOLOGNA, 1. sezona | 3. epizoda

    Stanley Tucci raziskuje Bologno, ki je po mnenju številnih italijanska prestolnica hrane.

  • 21:00

    Ainsleyjeva karibska kuhinja

    +

    Antigva, 1. sezona | 9. epizoda

    V predzadnji epizodi, ki predstavlja karibsko kuhinjo, Ainsley odpotuje na Antigvo, da bi izkusil, kako je na otoku morja in sonca. Najprej se ustavi v English Harbourju, kjer se sestane s krajevnim zgodovinarjem dr. Regem Murphyjem.

  • 22:00

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    Siem Reap, Kambodža, 2. sezona | 5. epizoda

    Luke prečka reko Mekong ter se odpravi v Kambodžo in starodavno mesto Siam Reap.

  • 22:30

    Veliki Mekong Luka Nguyena

    +

    Phnom Penh, Kambodža, 2. sezona | 6. epizoda

    Luke se odpravi v živahno glavno mesto Kambodže, Phnom Penh, kjer odkrije nekaj nenavadnih dobrot.

  • 23:00

    David Skoko: motor, vino in kuhar

    +

    Poštna znamka z žlahtino, 1. sezona | 9. epizoda

    David Skoko nas popelje na otok Krk, kjer obišče Antona Katunarja, strastnega zgodovinarja, IT-jevca, zbiralca in otoškega vinarja, čigar vina sta pila sam papež in ameriški predsednik. To še ni vse: San Marino je izdal znamko z njegovo žlahtino.

  • 23:30

    David Skoko: motor, vino in kuhar

    +

    Gospodarji Dingača, 1. sezona | 1. epizoda

    Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.

  • 00:00

    Dober tek

    +

    Doma, 7. sezona | 3. epizoda

    Lora in Stoyan se osredotočata na domače jedi. Pripravita zeljno solato z vegansko majonezo, mesno obaro in velikonočne pletenice s čokolado.0

    Pojdite nas oddajo
  • 00:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ribarjenje na zahodni obali, 1. sezona | 7. epizoda

    Rachel bo tokrat pripravila jastoga na žaru z zeljnato solato s kumino. Za sladico pa bodo čokoladno-kokosovi grmički z jagodičevjem.

  • 01:00

    Stanley Tucci raziskuje Italijo

    +

    BOLOGNA, 1. sezona | 3. epizoda

    Stanley Tucci raziskuje Bologno, ki je po mnenju številnih italijanska prestolnica hrane.

  • 02:00

    Ainsleyjeva karibska kuhinja

    +

    Antigva, 1. sezona | 9. epizoda

    V predzadnji epizodi, ki predstavlja karibsko kuhinjo, Ainsley odpotuje na Antigvo, da bi izkusil, kako je na otoku morja in sonca. Najprej se ustavi v English Harbourju, kjer se sestane s krajevnim zgodovinarjem dr. Regem Murphyjem.

  • 02:40

    Žar turneja s Primožem

    +

    Beograd, 1. sezona | 7. epizoda

    V tej epizodi bo Primož odpotoval v Beograd, glavno mesto Srbije. V njeni soseski Jakovo bo na žaru pekel okusne zrezke iz govejega mesa in ribjega očesa.

  • 03:05

    V kuhinji s Primožem

    +

    Spomladanski pozdrav, 1. sezona | 1. epizoda

    V tej epizodi bo Primož pripravljal regratovo solato, kurjo juhico z domačimi rezanci in račje prsi v temnem pivu s pirejem iz pastinaka (staro slo ime: navadni rebrinec ali divji bršč). Poširal bo jajca, račje prsi pa bo zvakumirane skuhal tako, da jih bo “kopal” v pari.

  • 03:30

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    19. epizoda, 1. sezona | 19. epizoda

    Jamie bo na hitro pripravil obrok kot iz restavracije, ki pa ga preprosto poustvarimo doma. To bo holandska omaka z avokadom, na pari skuhano ribo in šparglji. Sin Buddy pa mu bo pomagal pri pripravi pice.

  • 04:00

    Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan

    +

    20. epizoda, 1. sezona | 20. epizoda

    Jamie nam bo pokazal pripravo preproste jedi s piščancem v enem pekaču, pri kateri vse delo opravi pečica. Potem pa nam bo pokazal še nov način uporabe brokolija v cmočkih.

  • 04:20

    Dober tek

    +

    Doma, 7. sezona | 3. epizoda

    Lora in Stoyan se osredotočata na domače jedi. Pripravita zeljno solato z vegansko majonezo, mesno obaro in velikonočne pletenice s čokolado.0

    Pojdite nas oddajo
  • 04:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ribarjenje na zahodni obali, 1. sezona | 7. epizoda

    Rachel bo tokrat pripravila jastoga na žaru z zeljnato solato s kumino. Za sladico pa bodo čokoladno-kokosovi grmički z jagodičevjem.

  • 05:10

    Skrivnost tete Cátie

    +

    Ugodne, a okusne ribe, 5. sezona | 23. epizoda

    Teta Cátia ima v zamrzovalniku vedno osliča, rdečega okuna in lignje, saj so ugodni. Tokrat bo pripravila ocvrtega osliča z majonezo z baziliko, fileje rdečega okuna z mandljevo skorjico in repo ter preprost krompirjev frikase.

    Pojdite nas oddajo