ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Napredno iskanje oddajSkrij napredno iskanje

Ohrovt z brusnicami Annabel Langbein

Ocena 0/5

V veliki ponvi segrejemo olje. Na njem pražimo šalotko ali čebulo in česen, dokler se ne zmehčata (okrog dve minuti). Ohrovtu odrežemo peclje in ga damo v ponev skupaj s pomarančno lupinico in vodo. Kuhamo dve do tri minute, nato dodamo pomarančni sok, kis in brusnice. Kuhamo, dokler tekočina skoraj ne povre (nadaljnje dve minuti). Solimo, popramo, potresemo z mandlji in postrežemo.

 

Recept je iz nove serije Annabel Langbein: Okusno in naravno vse leto. Več receptov Annabel Langbein najdete na: annabel-langbein.com



Za otroke: da
Za vegetarijance: da
Recept: Annabel Langbein