Povzetek
Kuharska strast Petra Kuruvite ga bo popeljala na dinamično raziskovanje otoških ljudstev sosednjih držav. S svežimi izkušnjami s Šrilanke se bo podal na neuhojeno pot po majhni regiji, ki prekipeva s kulturno raznolikostjo.
Kuharska strast Petra Kuruvite ga bo popeljala na dinamično raziskovanje otoških ljudstev sosednjih držav. S svežimi izkušnjami s Šrilanke se bo podal na neuhojeno pot po majhni regiji, ki prekipeva s kulturno raznolikostjo.
Peter Kuruvita obožuje morsko hrano in ribiško kulturo ter se odpravi na Filipine.
Chef Kuruvita se odpravi na filipinške otoke Visayan, kjer raziskuje idejo trajnostnosti.
Chef Kuruvita previdno razišče skrivnostni vudu otok Siquijor, žurerski otok Bohol in slavno čokoladno hribovje.
Peter Kuruvita pristane na indonezijskem otoku Sulawesi in se z živahnih stojnic z morsko hrano odpravi v glavno mesto Makassar.
Peter Kuruvita pluje po starodavnih trgovskih poteh živahne Indonezije in spoznava novo generacijo priznanih ribičev.
Peter Kuruvita obiskuje indonezijske otoke, najde svoje najljubše sestavine in pripravi pojedino za sultana.
Peter Kuruvita se nauči, kako se lovi in nabira na tradicionalen otoški način.
Chef Peter Kuruvita bo danes kuhal na vulkanu pripravil tradicionalno melanezijsko pojedino in razkril učinke korenine kave kave.
Otok Raratonga chefu Petru Kuruviti ne nudi samo izjemnih razgledov, temveč tudi edinstvene priložnosti, da se pri gostoljubnih lokalnih ljudeh nauči lova in nabiralništva.
Peter Kuruvita raziskuje prekrasne kraje Cookovih otokov, se uči lovljenja rakov in rib s harpuno.