Donna Hay: Od osnov do popolnosti

Povzetek

V tej čudoviti in dostopni novi seriji nas Donna odpelje nazaj k osnovam. Naučila nas bo preprostih receptov, ki jih z majhnimi spremembami spremenimo v repertoar slastnih jedi za ljubiteljske kuharje, ki si želijo narediti dober vtis.

Epizode

Sezona1
  • 1

    Azijske palačinke s svinjsko potrebušino

    +

    Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Azijske palačinke s svinjsko potrebušino.

  • 2

    Popolna Pavlova

    +

    Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Popolna Pavlova

  • 3

    Neprekosljivi čokoladni browniji

    +

    Donna nas preseneti z izredno okusno in vsestransko mešanico mletega mesa. Naučili se bomo kako naredimo popolne blazinice iz njokov in rikota sira ter odkrili pregrešno dobre, klasične čokoladne brownieje.

  • 4

    Ocvrt piščanec in cmočki s kozicami

    +

    Donna nas bo naučila svojih trikov za pripravo najokusnejšega ocvrtega piščanca, kar ste ga kdaj jedli, cmočkov s kozicami, ki so tako nežni in okusni, a se vam bodo pocedile sline in pregrešnega pečenega vaniljevega sadja, popolnega za poletje!

  • 5

    Biskvit

    +

    Donna razkriva, kako pripravimo okusen in sočen ramstek, skupaj s pikantno tajsko zeleno karijevo pasto in najpopolnejšim lahkim biskvitom, ki vas bo zagotovo takoj prepričal.

  • 6

    Neprekosljiva čokoladno-karamelna krema

    +

    V tej epizodi Donna demonstrira kako preprosto je pripraviti popolna, lepljiva svinjska rebrca in najboljšo čokoladno torto s čokoladno-karamelno kremo ter kako z domiselnimi spremembami v receptu obe jedi ponesemo na novo raven.

  • 7

    Karamela

    +

    Donna razkriva svoje skrivnosti za klasiko, ki navduši množice; najbolj preprost način za pripravo božanskega piščanca z maslom. Naučili se bomo popolnega kombiniranja soli in popra ter kako iz osnovnega recepta naredimo nekaj briljantnega.

  • 8

    Žametna čokoladna krema

    +

    V zadnji epizodi nam Donna razkrije svoj recept za okusno, počasi pečeno jagnječje pleče, skupaj z najlažjim receptom za pirino testo in dekadentno žametno čokoladno kremo, ki se ji ne boste mogli upreti.