Donalova superhrana v nekaj minutah
Mongolska govedina
01:28Izseki
Epizode
1
1. epizoda
+Če iščete slastne (in enostavne!) namige za obroke, ste na pravem mestu! Donal Skehan se vrača z naborom receptov, ki so kot nalašč za kuhanje doma. Ta teden pripravljamo poletnega piščanca in sladico z bananami.
2
2. epizoda
+Donal Skehan obvlada kuhanje doma. V novi oddaji nam bo pokazal slastne in hitre recepte. Danes pripravljamo piščanca z medom in česnom, pekoče rakce in mangov sorbet!
3
3. epizoda
+Donal se vrača z enkratnimi in hitrimi recepti. Danes pripravljamo solato z lečo in jagenjčkom, ribo po vietnamsko s kurkumo in koprom ter kozarčke z granolo!
4
4. epizoda
+Donal bo skuhal pet hitrih jedi, med drugim testenine z zelenim pestom, zrezek s poletno zelenjavo in kroglice iz rjavčkov in espressa.
5
5. epizoda
+Donal Skehan nam bo pokazal slastne in hitre recepte. Tokrat bo pripravil piščanca s parmezanom, pijane rezance, ribjo juho s paradižnikom in še tabbouleh s cvetačo.
6
6. epizoda
+Donal Skehan bo pripravil hitre jedi, ki bodo navdušile celotno družino! Med drugim nam bo pokazal slastnega piščanca, hrustljavega lososa, testenine s čičeriko in zrezek z rezanci po kitajsko.
7
7. epizoda
+Donal Skehan nam bo v posebni praznični oddaji pokazal svoje trike in nasvete za praznike. Vsak recept je zasnovan z mislijo na to, da je med prazniki čas dragocen, in prav vsi so slastni. Čaka nas vse od pekoče race s figami do juhe z lečo, kokosom in čiliji, ki nas bo vse pogrela.
8
8. epizoda
+V oddaji vam predstavljamo poenostavljene in nezahtevne kuharske metode, s katerimi izkoristite vsako minuto v kuhinji. Pripravili bomo spomladansko jagnjetino z mladim krompirjem in grahom, jajčevce po tajsko, lososa po skandinavsko in skušo z limono.
9
9. epizoda
+Donal Skehan bo z nami delil še pet slastnih in zdravih receptov. Pripravil bo na primer hrustljave kotlete s popečenim janežem, kari z jajčevci, špagete z misom in kebab.
10
10. epizoda
+V vsaki oddaji spoznamo pet slastnih jed, ki so skuhane hitro in povrh tega še zdrave. Tokrat med drugim pripravljamo pečenega piščanca, pokrovače z grahom in šparglji, rezance in tajsko solato z mangom in govedino.