ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Revolucija v svetu restavracij

V oddaji Revolucija v svetu restavracij bomo spoznali Avstralce, ki bodo na hitro postavili in vodili svoje restavracije.

Serija omogoča interaktivno sodelovanje, saj bodo lahko gledalci v restavracijah jedli in izkusili vzdušje, poleg tega pa jih tudi ocenili v posebnem separeju. V velikih mestih po vsej Avstraliji bodo iz nič postavili pet restavracij. Naše ekipe, eno- do petčlanske, morajo prazna restavracijska platna spremeniti v dobičkonosen uspešen lokal.

Restavracijo morajo oblikovati povsem sami, izbrati tako okrasje kot sestaviti jedilnike in izbrati osebje. Nato jo odprejo za javnost. To ni le tekmovanje v pripravi najboljših jedi, v oddaji Revolucija v svetu restavracij se bodo ekipe trudile za najuspešnejši posel. Vsak teden jih bodo ocenjevali strokovnjaki, gostje, težo pa bo imel tudi dobiček.

Na koncu bo najboljša in najbolj dobičkonosna restavracija serije osvojila veliko nagrado v vrednosti 200.000 dolarjev.