Vsi recept
Spodaj si poglej vse naše recepte
ReceptiZelenjavni tarte tatin
Ta obrnjena zelenjavna pita združuje rahlo sladek okus ocvrte zelenjave z bogatim maslenim okusom listnatega testa. Enostaven za pripravo in prava poslastica!
ReceptiGoveji jezik z majonezno omako
Goveji jezik velja za delikateso, njegova priprava pa je preprosta, vendar zahteva veliko časa. Ko je jezik kuhan in koža olupljena, ga spečemo na žaru. Postrežemo ga z omako gribisch.
ReceptiPolnjeni bučkini cvetovi
Polnjeni bučkini cvetovi so res nekaj posebnega. Polnjene so s kozjim sirom, inčuni in olivami ter za dodatno mehkobo popečene s sodo. Topli polnjeni cvetovi so posuti z rezinami čilija in pokapani z...
ReceptiJagodni sufle s pistacijami
To sladico pripravite v sezoni jagod. Narejena je samo iz pireja svežih jagod, stepenih beljakov s sladkorjem in pistacij. Mehka, puhasta in slastna!
ReceptiTatarski biftek
Pri pripravi tatarca sta najpomembnejša kakovost in svežina mesa. Goveji tatarec postrežemo na popečenih rezinah bagete, posute z naribanim tartufom.
ReceptiLyonska solata s salamo saucisson
Klasična francoska solata z zeleno solato, ocvrtimi krutoni in kosi salame. Na vrh solate dodamo še poširano jajce. Preprosto in okusno!
ReceptiVelika škarpena z divjimi zelišči
Ribji fileji so do hrustljavosti ocvrti na maslu, nato pa so združeni s svežimi sezonskimi zelenimi listi, kot so špinača, rukola itd. Preliv je iz tartufovega olja in vinskega kisa.
ReceptiJagnječja rebra s poletno zelenjavo
Ta recept je primeren za spomladanski čas, ko je jagnjetina sveža, na voljo pa so že sveža čebula, svež krompir, šparglji in stročji fižol. Prava pojedina!