• Zelenjavni tarte tatinRecepti
    Zelenjavni tarte tatin

    Ta obrnjena zelenjavna pita združuje rahlo sladek okus ocvrte zelenjave z bogatim maslenim okusom listnatega testa. Enostaven za pripravo in prava poslastica!

  • Goveji jezik z majonezno omakoRecepti
    Goveji jezik z majonezno omako

    Goveji jezik velja za delikateso, njegova priprava pa je preprosta, vendar zahteva veliko časa. Ko je jezik kuhan in koža olupljena, ga spečemo na žaru. Postrežemo ga z omako gribisch.

  • Polnjeni bučkini cvetoviRecepti
    Polnjeni bučkini cvetovi

    Polnjeni bučkini cvetovi so res nekaj posebnega. Polnjene so s kozjim sirom, inčuni in olivami ter za dodatno mehkobo popečene s sodo. Topli polnjeni cvetovi so posuti z rezinami čilija in pokapani z...

  • Jagodni sufle s pistacijamiRecepti
    Jagodni sufle s pistacijami

    To sladico pripravite v sezoni jagod. Narejena je samo iz pireja svežih jagod, stepenih beljakov s sladkorjem in pistacij. Mehka, puhasta in slastna!

  • Tatarski biftekRecepti
    Tatarski biftek

    Pri pripravi tatarca sta najpomembnejša kakovost in svežina mesa. Goveji tatarec postrežemo na popečenih rezinah bagete, posute z naribanim tartufom.

  • Lyonska solata s salamo saucissonRecepti
    Lyonska solata s salamo saucisson

    Klasična francoska solata z zeleno solato, ocvrtimi krutoni in kosi salame. Na vrh solate dodamo še poširano jajce. Preprosto in okusno!

  • Velika škarpena z divjimi zeliščiRecepti
    Velika škarpena z divjimi zelišči

    Ribji fileji so do hrustljavosti ocvrti na maslu, nato pa so združeni s svežimi sezonskimi zelenimi listi, kot so špinača, rukola itd. Preliv je iz tartufovega olja in vinskega kisa.

  • Jagnječja rebra s poletno zelenjavoRecepti
    Jagnječja rebra s poletno zelenjavo

    Ta recept je primeren za spomladanski čas, ko je jagnjetina sveža, na voljo pa so že sveža čebula, svež krompir, šparglji in stročji fižol. Prava pojedina!