• Testenine pici z omako amatricianaRecepti
    Testenine pici z omako amatriciana

    Uživajte v rustikalni eleganci ročno narejenih testenin pici v simfoniji okusov: hrustljav guanciale, sladko vino ter paradižnikova omaka s karamelizirano čebulo in svežim timijanom. Za povrh pa še pa...

  • Ravioli s parmezanom in črnimi tartufiRecepti
    Ravioli s parmezanom in črnimi tartufi

    Svilnate testenine skrivajo bogat nadev s tartufi in parmezanom. Skupaj z masleno omako z žajbljem, praženimi lešniki in naribanimi tartufi zagotavljajo razkošno izkušnjo. 

  • Testenine z belim svinjskim ragujemRecepti
  • Rezanci s prekajeno bučko in jajčevciRecepti
    Rezanci s prekajeno bučko in jajčevci

    Če želite poskrbeti za odličen okus, zelenjavo popecite na žaru, preden iz nje naredite omako za testenine.

  • Testenine z rakciRecepti
    Testenine z rakci

    Odličen recept za lahko poletno glavno jed. Majhne testenine skuhamo skupaj s predhodno dušeno zelenjavo, kozice pa skuhamo posebej. Potem vse skupaj združimo in dodamo svež češnjev paradižnik.

  • Lepljivi cmočki s sezamom, prepojeni z zelenim čajemRecepti
    Lepljivi cmočki s sezamom, prepojeni z zelenim čajem

    Čaj ni bil vedno namenjen samo pitju. Uporabljali so ga kot zdravilo, denar in hrano. V tem receptu Luke Nguyen uporabi sveže listke zelenega čaja in z njihovo aromo prepoji sladke cmočke s sezamom.

  • Dalijski vegetarijanski pečeni riževi rezanciRecepti
    Dalijski vegetarijanski pečeni riževi rezanci

    Pečena hrustljava kitajska zelenjava ima veliko teksture in okusa. Vloženi čili in čilijevo olje pa poskrbita za pikantno piko na i.

  • Maryjini špageti s klapavicamiRecepti
    Maryjini špageti s klapavicami

    Sicilijanci obožujejo skledo okusnih testenin. Sicilijanska hrana ima dva ključna elementa: sestavine morajo biti lokalne in sezonske. To jed bi zato pripravili samo v toplejših mesecih, ko so češnjev...