Suho belo vino
Spodaj si poglej vse naše recepte
ReceptiRižota iz rdeče pese s kozjim sirom in lešniki
Kremast riž arborio, okrašen z rumeno peso, nadrobljeno feto in lešniki, se lepo dopolnjuje s pirejem iz pražene rdeče pese. Ta kulinarična mojstrovina je prefinjena in navdušujoča obenem.
ReceptiAromatični bližnjevzhodni piščanec z zelenjavo
Nedeljsko pečenko si popestrite s tem aromatičnim piščancem, začinjenim z zatarjem in rujem. Postrežen s pečeno zelenjavo je prijetno drugačen od običajnega piščanca s krompirjem. Ostanki so odlični v...
ReceptiRižota s kavo in stracciatello
Rižota carnaroli z aromatično kavo, črnimi olivami, rozinami in bogato mešanico sira stracciatella, parmezana in limetine lupinice,
ReceptiRižota puttanesca z burrato
Kremast riž carnaroli z inčuni in olivami, na njem pa razkošna burrata, hrustljave kapre in peteršilj.
ReceptiRižota s sirom in poprom
"Cacio e Pepe" pomeni sir in poper, kar je popoln opis ključnih sestavin, ki sta osnova te slastne jedi.
ReceptiGoveja rebra, dušena v vinu, in korenčkov pire
Privoščite si razkošno večerjo s slastnimi rebri, dušenimi v vinu. Ob vsakem grižljaju mehkih, sočnih reber bodo vaše brbončice zaigrale.
ReceptiSolata s poširanim piščancem in mušketirsko omako
Za to nežno in rahlo pikantno solato najprej podušite piščanca. Nato ga narežite na kose in dodajte zelenjavo. Vlogo povezovalca ima muškatna omaka. Solata se postreže v listih solate.
ReceptiSipa po setsko
Tako kot bujabasa ima tudi ta francoska klasika številne možnosti priprave. Najbolje je kupiti očiščene lignje. Postrezite s parjenim rdečim rižem Camargue.