• Piščančji suvlaki z limonoRecepti
    Piščančji suvlaki z limono

    Grška nabodala so narejena iz piščančjega mesa, mariniranega v mešanici oljčnega olja, limonovega soka, česna, origana in kumina. Marinada odlično začini in zmehča meso. Topla pečena nabodala postrezi...

  • Paella s piščancem in rakciRecepti
    Paella s piščancem in rakci

    Oleee! Pričarajte si španski pridih v vaši kuhinji. Vabljeni k pripravi odlične španske paelle s piščancem in rakci.

  • Piščanec z jogurtovo omakoRecepti
    Piščanec z jogurtovo omako

    Ocvrte piščančje kocke za katere lahko drobtine pripravite kar sami. Spodaj v postopku vam zaupamo na kakšen način!

  • Piščančja lyutikaRecepti
    Piščančja lyutika

    Piščanec v družbi zelenjeve. Drugačen, a slasten. Vabljeni k pripravi!